!!!Dragonlance Heroes

casper 007

New member
!!!Dragonlance Heroes

שלום לכולם! אני מפנה מדפים מספרים שאני לא צריך, ונותרו לי שני הספרים הבאים! שניהם מסדרת ה- Heroes ומספרים בהתאמה את סיפורו של גאלן. בספר הראשדון גאלן רוצה להפוך לאביר סולאמניה ובשני הוא מצליח והופך לאביר מבין הקשוחים של הממלכה. הספרים מעולים ובמצב חדש (צריך לראות כדי להאמין). שניהם מההוצאה המקורית של TSR וכבר אינם בדפוס! weasel's luck ("galen beknighted (sequel to "weasel's luck מחיר מבוקש: 100 ש"ח לשני הספרים. אני גר בת"א ומי שמעוניין יכול לבוא ולקחת (שילחו לי מסר) תודה! :)

Dark blueDragon

New member
לא בא לי לבאס אותך אבל קניתי 3 ב-99

3 מסדרת הירוס, במצב מעולה ב-99 ש"ח.....

demoloc

New member
מזה תוכיח!?

הוא אומר שהוא קנה אז הוא קנה. לך תוכיח שלא.

Dark blueDragon

New member
אלו ספרים באנגלית, וכל אחד עלה 33

אתה רוצה את קבלת הקניה? אני חושבת שיש לי אותה סאמוור פה......

Dark blueDragon

New member
מה נהיית כזה תוקפן? אתה רוצה שאני א

קליד לפה את הפרטים שבקבלה? הנה זה: קניתי את: the legend of huma, weasel's luck & stormblade הספרים נקנו ב"יער", חנות בקניון רננים (רעננה) בחופש הגדול האחרון (24.08.03), עלה 99, לא משומש, מצב מעולה, הוצאה ישנה, הודפס באוגוסט 88', ארה"ב, הדפסה שניה של הספר, כבר לא קיימת על המדפים. היו שם עוד כמה סדרות, באנגלית ובעיברית במצב מעולה, לא משומשים ובמחיר דומה. מרוצה? לא התכוונתי להעליב או לפגוע בך, רק אל תגזים, לא במחירים ולא בתגובות

מסכן הילד רוצה קצת כסף

עכשיו לא יקנו ממנו (לא שלפני זה רצו לקנות ממנו) בכל מקרה אתה ילד רע!!!

מירטל

New member
שאלה ניבזית.

קנית אותם ממיצוב? יש עליהם עדיין את המחיר מקורי?

La Gamba

New member
מיצוב מעולם לא תרגמו את הספרים הנ"ל

אך אני חושב שעדיין יש עליהם תווית של TSR. לפרוטוקול, ספרו של ספר רומח דרוקן ממוצע בחול הוא 30 שקל במקרה הרע, לרוב 6$.

מירטל

New member
לא, התכוונתי:

האם מיצוב יבאה אותם, אם כן, בדרך כלל יש עליהם את התווית המקורית של המחיר ( 14 ש"ח)

Dark blueDragon

New member
חיובי, יש עליהם תווית של TSR.......

כולל המחיר המקורי שהוא 5.99 $....בארץ, 33

מירטל

New member
לא שאלתי אותך.

שאלתי את זה דורש על הספרים המשומשים האלה מחיר גבוה יותר ממה שאני אשלם על ספרים חדשים באנגלית.

Hammerfall

New member
מה נסגר איתכם?!?!?!?!?

אדם תמים וחף מכל פשע שואל שאלה תמימה וחפה מכל פשע ואתם קופצים עליו? מה הוא עשה לכם? לא רוצים לקנות ממנו, לא צריך אבל למה להתנפל למה? פורום זה הוא לא על מנת להוציא את האגרסיות שלכם על אנשים תמימים אפילו אם הוא שאל שאלה שבכלל לא קשורה לפורום, אז מה? מי מאיתנו לא חטא ופשע בפשע מסוג זה? בכל מקרה אם אתם רוצים דברו איתו במסרים\בטלפון או איך שזה לא יהיה ואם לא אז...אז...תשתקו את הפה שלכם וזהו!!! זה כל מה שרציתי לומר, תודה, אני מקווה שתקחו את דבר לתשומת לבכם, ושוב, תודה...

DDN

New member
אבל המוכר הוא זה שהיה אגרסיבי

מישהו ציין שהוא קנה ביותר זול מחנות את מה שהמוכר מציע יד שניה, והמוכר כתב לו "תוכיח" כאילו חייבים לו משהו.

Hammerfall

New member
אה, אוקי, לא שמתי לב...

בכל מקרה אני עדיין עומדת מאחורי מה שאמרתי- רוצים תקנו, לא רוצים אל תקנו, למה להאריך את הדיון על זה...

למעלה