DRAGONBALLZ BUDOKAI

AciDBreeZe

New member
DRAGONBALLZ BUDOKAI

אני מחפש לינק למשחק הזה...יש לי אימולטור לפס2 אבל המשחק...אווווו המשחקקקק אני מחפש אותו בקאזה באיימיש ובאידונקי ואני לא מוצא ניסיתי לחפש באתרים אבל זה פשוט אידיוטי...אני בטוח שיש כמה אנשים שיודעים על הימצאו של המשחק. בבקשה תעזרו לי(בן דוד שלי יושב לי על הראש)

AciDBreeZe

New member
../images/Emo34.gif לא...אבל יש לי

בקשר לנושא..בבקשה עזרו לי או שתגידו לי אם בכלל קיים מצב שאני יוריד את המשחק הזה. תודה מראש :)

AciDBreeZe

New member
עזבו את האימולטור אני רוצה את המשחק

... פתחתי את הנושא הזה על מנת למצוא את המשחק...אבל בטח אני אחפש לכם מאיפה הורדתי :)

AciDBreeZe

New member
עזבו את האימולטור אני רוצה את המשחק

... פתחתי את הנושא הזה על מנת למצוא את המשחק...אבל בטח אני אחפש לכם מאיפה הורדתי :)

REDDITZ

New member
יש לי

תקשיב אחי אני לא יכול הביא לך את הלינק למשחק כאן מכיון שזה לא חוקי ואז קזבובו חברי הטוב יהיה בצרות אבל!!! תפנה אלי באייסיק(47409081) ואני אתן לך נ.ב... אם יש אימולטור לפלייסטיישן 2 אני רוצה אותו אז תכין אותו

REDDITZ

New member
אתה יודע מה...

לא צריך .... אני מצאתי את האימולטרו בעצמי אם יהיה פה ביקוש (לפחות 8 אנשים שיבקשו אותו פה אני אעלה אותו לסרבר

ואם כבר הגעתם לנושא,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הISO של קרונו טריגר (chrono trigger) לפס1?

proof

New member
פליז מן תעלה את האמולטור...

זה יהיה ממש נהדר אם תעלה ודרך אגב אתה חושב שvoodoo 3 יוכל לסחוב משחק כזה? למה לי לא נראה...

king kazabubu

New member
שמעו...

אין לי התנגדות שתשאלו על זה. אבל אסור לפרסם כאלה דברים בפורומים עלולים להסתבך פה ולא כדאי. אז אם אתם רוצים לשאול אז סבבה. אבל כדי לקבל תשובות לכו למסרים או אייסיקיו או משהו כזה. בסדר?

למעלה