DragonBall AF

ssj4

New member
DragonBall AF

עכשו קראתי באתר שיש משהו חדש שרץ ביפן או אמור לרוץ dragonball af. כן אני יודע שזה יכול להיות סתם שמועה, אבל רציתי לשאול אנשים חכמים ממני בפורום זה... תודה רבה...

Sakura Chan

New member
אוקיי, ככה..

דרגון בול איי אף זה סתם זיוף ולא קיים כזה דבר בכלל! סתם כמה חובבנים התחילו להפיץ תמונות יענו מדרגון בול איי אף כמו נאפה שחוזר לחיים, ראדיץ' שחוזר לחיים כסופר סאיין, פאן בתור סופר סאיינית ועוד... ואנשים האמינו וחשבו שיש כזאת סידרה באמת! אז רק שתדע שאין כזה דבר... העונות שאנחנו בטוחים לגביהם שקיימות הן: Dragon Ball Dragon Ball Z Dragon Ball GT

קרייטון

New member
אתם יודעים, חשבתי על זה קוראים לו

וג'י בקיצור ולילד שלו קוראים תחתונים >_>

קרייטון

New member
loooooooooooooooooooooooooooooooooo

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!@!!!

REDDITZ

New member
לא זה לא מדויק כלל וכלל...

דרגון בול איי אפ זו שמועה שצצה לאחר ששני מעריצים שלא היו מרוצים מהסיום של דרגון בול ג'י טי החליטו שהם ממשיכים את הסדרה. הרצון של כולם לעוד פרקים הוליד את השמועה הרצחנית הזו שרצה כבר שנים. ישנם עוד שמועות זדוניות כמו דרגון בול אינפיניטיז ששמעתי בעבר ועכשיו באתרים ישראלים בלי לשים לב בכלל מריצים שמועות על דרגון בול וי או משהו כזה... אז שוב.. אלו שמועות לחלוטין...

king kazabubu

New member
אני מסכים פה...

מאז שהפורום קם ראיתי כל כך הרבה שמועות לסדרות המשך שזה מפחיד... אם באמת אי פעם יעשו משהו נוסטלגי לזה... זה יכול להיות נפלא... הדבר היחיד שנכון בנוגע להמשך (וגם לא בטוח שזה המשך) הוא הסרט האמיתי שאני מחכה לו כל כך... ואני ממליץ לכולכם להתכונן לראות אותו...

vegeta2

New member
יש גם משהו שנקרא DRAGONBALL V,

זה נכון ? זה אמיתי ? ומתי זה אמור לצאת בארץ ? עם בכלל...............

למעלה