Dragon Age: Origins - רקע דמות

golan2072

New member
Dragon Age: Origins - רקע דמות

כשאסיים (בקרוב ככל הנראה) את Mass Effect 3, אעבור ל-DA:O. סיימתי אותו פעמיים, פעם אחת כגמדה אצילה לוחמת ופעם שנייה כבת-אנוש אצילה לוחמת. באיזה רקע כדאי לי לשחק הפעם מהרקעים האחרים? מה שאני מחפש הוא רקע שיש לו השלכות מעניינות בהמשך המשחק אחרי המשימה הראשונה.

מתלבט בעיקר בין אלף\אלפית עירוני\ת לבין מכשף אנושי.

ובנוסף לכך - עד כמה מכשפים מהנים כדמות ראשית? עד כמה קשתים מהנים כדמות ראשית?

Wolfinix

New member
אישית היתי הולך על ELF MAGE זה יתן לך נקודת מבט על הסיפור

&nbsp
מזוית הראיה של המגים והמעגל שלהם לא רוצה להרחיב למרות שזה לא ישנה את העלילה הרבה עדיף שתחווה זאת בעצמך

&nbsp
ובנוסף יתן לך את נקודת המבט מצד האלפים (היחס אליהם מצד שאר הגזעים, פתח קטן להסטוריה ולעבר שלהם)
&nbsp
בכל מקרה השינויים בין הגזעים עצמם ביחס לעלילה הם דיי מינוריים, ההשפעה היא יותר על סגנון המשחק

&nbsp
&nbsp
בנוגע לאפקטביות של דמויות ראשיות קח בחשבון שדמות ראשית יש לה פוטנציאל גדול יותר כי היא פתוחה לאופטימזציה ובנוסף יש לך את הבוסט (אם אתה עושה את השלב עם הVALE ביסודיות) לנתונים שלה - כך שכל דמות שתבחר ביחס לשאר הדמויות המוכנות היא טובה יותר ובמובן מסויים נוחה יותר (יותר יכולות פחות מגרעות).
&nbsp
בנוגע לעד כמה מג מהנה כדמות ראשית? הם הכי חזקים ואפקטיבים במשחק במיוחד אחרי אמצע המשחק, והם נותנים לך את האפשרות לשחק כמעט בכל תפקיד ממג טהור של נזק, מג תומך/שליטה בקהל ואפילו מג לוחם (יש שריון שמתאים במיוחד לזה דרך אגב), אישית אני תמיד חוזר לשחק מג והכי נוח לי ומהנה לי לשחק אחד.
&nbsp
בנוגע לקשת...קודם כל נתחיל מזה שהוא בעייתי, הוא עושה הכי פחות נזק מבין כל הדמויות והיכולות הבאמת טובות שלו יקרות ומגיעות בשלבים מאוחרים יחסית (לא יצא לך הרבה להשתמש בהם) וזו הסיבה שאני כמעט תמיד בוחר ללילאנה את הנתיב של הפורצת...עם 2 פגיונות היא הרבה יותר אפקטיבית מאשר כקשתית.
&nbsp
אבל אם אתה משחק את המשחק כמשחק תפקידים (ולא רק כמשחק מחשב) יכול להיות מאוד מעניין לשחק כקשת אפילו שזה פחות אפקטיבי..

golan2072

New member
תודה רבה על התגובה המפורטת!

נראה לי שאשחק מג... מתלבט בין תמיכה\ריפוי לתקיפה\נזק, אם כי נראה לי יותר מהנה שבחבורה הקבועה תהיה מוריגן מאשר ווין (אם כי גם את ווין אני אוהב). בעיקרון החבורה הרגילה תהיה הדמות שלי, מוריגן\ווין, ליליאנה (בבילד פגיונות) והלוחם התורן (אוהב את אוגרן [אם אני זוכר נכון ככה קוראים לגמד?] ואת אליסטר; סטן הקונארי לא כזה מרשים אותי ותמיד נראה לי קצת חלש).
&nbsp
הבנתי עם זאת שמג אנושי קשור לסיפור של DA2 ומשפיע עליו אם מייבאים שמירה... האם זה נכון?

Wolfinix

New member
נשמע אחלה תוכנית ^_^ אישית אני נוטה להתלבט

&nbsp
בין נזק טהור לבין ריפוי (כמוך) קח בחשבון שאפשר לשלב שזה מה שאני עושה בדרך כלל, הבילד העיקרי הוא לנזק אבל יש גם יכולות פרטניות של ריפוי שבשילוב עם שיקויים על כולם מחזיק מעולה לכל אורך המשחק (ולא משנה מה דרגת הקושי שאתה בוחר)
&nbsp
בבחירה בין מוריגין לווין קח בחשבון שאם אתה לא הולך לכיוון האפל עם מוריגין יווצר לך סוג של חצי-בילד כלומר היא דיי מושקעת לכיוון של קסם אפל (4 יכולות אם אני לא טועה) ושינוי צורה אז אם אתה לא מתכנן להשתמש באחד מהם קח את זה בחשבון...ולווין יש יכולות יחודיות שאתה בטח מכיר ששוה לקחת.
&nbsp
בכל מקרה שתיהן בחירה טובה

&nbsp
בנוגע לייבוא שמירות..התקלת אותי...אין לי מושג כי אני ייבאתי מג אלף לא ייבאתי שום דמות אחרת לDA2 ...מצטער...

למעלה