drag and drop

cohea15

New member
drag and drop

הנה הקוד Dim i As Integer Dim s As String s = Text4.Text i = Text16.Text Image4(i).Picture = LoadPicture("c:\pic\" & s & ".bmp") Image4(1).Visible = True Text16.Text = Text16.Text + 1 if text16.text = 4 then exit sub end if ------------------------------------------------------------------------------------------ הרעיון הוא כזה בטקסט 8 מאוחסן שם של תמונה שנשלח ממחשב אחר וכל פעם שנשלח שם לתיבת הטקסט אז הוא מחפש את שם התמונה בנתיב שציינתי לו וטוען את התמונה לאימג 0 וכך הלאה כל פעם שהטקסט משתנה הבעיה שלי היא כזה לאחר טעינת התמונה ציינתי את הקוד הבאPrivate Sub Form_DragDrop(Source As Control, X As Single, Y As Single) Select Case Image4(i).Index Case 0 Image4(0).Left = X Image4(0).Top = Y Case 1 Image4(1).Left = X Image4(1).Top = Y Case 2 Image4(2).Left = X Image4(2).Top = Y Case 3 Image4(3).Left = X Image4(3).Top = Y Case 4 Image4(4).Left = X Image4(4).Top = Y End Select End Sub שתיתן לי להזיז את אותו אימג ולמקם אותו במקום אחר בטופס ושישאר באותו מקום אבל אז ברגע שנטענת עוד תמונה למערך האימגים אני לא יכול להזיז אותה אלא רק את האימג הראשון שאני מנסה להזיז את האימג השני שקיבל את התמונה ולמקם אותו במקום אחר בטופס אני מזיז אותו כאילו יש צללית שזזה כזה וכשאניי עוזב את התמונה במקום שרציתי אני מגלה שהיא בכלל לא זזה אלא נשארה במקומה וכיביכול איפה ששמתי אותה יש את אימג מספר 0 אשמח לטיפים ועצות תודה רבה

למעלה