drado and hermeone

sarah

New member
drado and hermeone

and welcom... *sad that thes forom is becoming a ``hp yoyo forom``///* and well you all stop egnoring me all the time? flasssssss??????????????????? good luak/ luna!!! das any one know why he lapt? and here`s somthinng itrasting- a want to a reatrant t\one a st. calld ``draco`` and a fund a store cald ``hermon`` wall... that`s not soooo ietraistind but...wall...a don`t heve any thing bater to write... (and-sorry fore my englidh( *sarah/ in some hostells net-cafe athens...*

S.Riddle

New member
שרה....?

מה הקטע עם האנגלית? אפילו בן דוד שלי בן 7 יכול לכתוב יותר טוב מזה! בכל מקרה.... אני מקווה שאת נהנית שם! -לירון שאוכלת עוגת שוקולד מאוד טעימה-

LuNaTiC

New member
אני מהמרת על זה

שהיא עושה את זה בכוונה:) שרה! אף אחד לא מתעלם ממך.. מה את רוצה שנכתוב באנגלית?? ותודה רבה. אני אנסה שהפורום הזה לא יהפוך ליויו... לא שאני יודעת איך היה שם, כי זה הפורום הראשון שלי! -ענבל-

שי!!!

New member
חופשה נעימה שרה!

אנחנו מתגעגעים... ולונאטיק-את ממש ממש לא רוצה שהפורום הזה יהפוך לפורום ביויו...יש לי כל כך הרבה ביקורת שלילית, שאני לא יודע איפה להתחיל-ולכן אני לא יתחיל.

שי!!!

New member
לא...

לא אמרתי שהפורום הזה הוא כמו יויו-אמרתי שלא כדאי שהפורום הזה יהיה כמו ביויו... ובנתיים אני מרוצה מטיפולך בפורום...(-:

Lady_Voldemort

New member
היי,

באמת הרגע נזכרתי מה זה הזכיר לי כשראיתי את הפורום היום :-0 אני החפרפת הלורד מיצי שולט

sarah

New member
ora...

a got you a rally funke prasent!!! a poster of barbara sraynsand!!! rally!!!

sarah

New member
er....

hmmmp a don`t know (LOL englidh is my *firsr*! lengwidgh( *sarah/ hot like hell/athens*

PopPy

New member
הממ,

הממ, לא יודעת למה אבל לא כל כך מסתדר לי שאנגלית היא השפה הראשונה שלך, בכל מקרה, למה את באתונה ואת מגיעה לפה?! לכי ותהני ותרדי קצת מהמחשב צריך חופש מדי פעם... אני לא ממש מכירה אותך, אבל זו תיהיה הקלה גדולה כשתגיעי לארץ ותכתבי בעברית כי ההודעות די לא מובנות... בכל מקרה, גם פה חם מאוד, |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
יצאתי מהפורום, אבל פתאום נראה לי

חשוב להגיד את זה.. אם אני זוכרת נכון, מה שבטח אמת, שרה נולדה בארה``ב... ואנגלית זו באמת השפה הראשונה שלה.. חחח את כל השטויות האלה היא עושה בכוונה... חחחח ממש חמוד... ביי ביי -ענבל-

S.tal

New member
מצחיק..........

הבנו את כל קטע השגיאות.........! הבנטם?!?! טל, t@l

S.tal

New member
וגם...

וגם מי שלא נולד בארה``ב לא כותב ככה אנגלית... טל, t@l

S.tal

New member
אופס... התכוונתי...

התכוונתי להגיד שאף אחד בכל מצב לא מדבר ככה אנגלית... לא משנה... טל, t@l

שי!!!

New member
ברור!

ברור שסרה דיברע בחוונא בענגליט משובשט... בהענגליט ניטנת להבנע...

למעלה