DR650 , שנת 95 (SE) , כיצד מפחיתים

alophind

New member
DR650 , שנת 95 (SE) , כיצד מפחיתים

משקל מהכלי ? אשמח לשמוע את כל הרעיונות (ואל תגידו לי רד ממנו :) )

משקל

אין ממה, הוא בזנ"ט יותר עדיף שאתה תוריד במשקל לחילופין תשפר את סגנון הרכיבה תקשיח מתלי קדמי עם שמן צמיג ומאחורנית תקשיח את הpreload

alophind

New member
המממ... תראה , היום ראיתי DR וXT

עומדים אחד ליד השני , (מה הבדלי המשקל?!) הDR נראה הרבה יותר מסורבל וכבד.. (דעתכם?!)

yoe66

New member
דיאטת סוזוקי

פגשתי בשטח מישהו שהפחית משקל בטירוף לדי אר כזה הוא הרחיק לכת עד ניסור שלדת הזנב והוריד אותה קומפלט השאלה היא כמה רחוק אתה רוצה ללכת וכמה כסף יש לך תתחיל במערכת הפליטה, האגזוז בדי אר כבד מאוד כמובן מאותתים ושאר חלקי חשמל מיותרים מראות זה לא לשטח סבל אם לא הורדת אז זה הזמן רגליות רוכב אחורי אפשר גם לנתק את כל מערכת החשמל ואם ממש בא לך אז לחייט מחדש רק מה שהכרחי מיכל דלק תחליפי מפלסטיק יחסוך עוד קילו או שניים כדון מאלומיניום אבל בסוף יצא לך זול ופשוט יותר להחליף אופנוע

חנן אתה ענק...

אני הייתי הולך על מימן - יש לזה את היתרון שכשימאס לבחור מהכלי... הוא תמיד יוכל לעלות איתו על כביש ולהרביץ מהירות... וכשהצמיגים עם המימן יתחממו... סתם חשבתי שזה יכול לייעל את הליך ההחלפה...

enigo

New member
בעיה עם הליום...

הוא לא ישאר בתוך הצמיגים.... להליום יש מולקולות כ"כ קטנות שהן פשוט עוברות דרך גומי. כך שאני מצטרף להמלצה על מימן. אין גם בעית התלקחות, כי זו דורשת חמצן. יחסוך לפחות 24.3 גרם. ומכיוון שהם בהיקף הצמיג תהיה לכך השפעה קריטית!

בועז בר

New member
אני הייתי ממליץ על ניטרו-גליצרין- ה

המולקולות שלו יכולות להקפיץ כמעט מעל כל מכשול..... (לותיקים שמכירים את הסרט "שכר האימה".........

enigo

New member
לדעתי...

ראית את ה RE, רק ב 96 הדגם הוחלף ל RE. אני לא זוכר את המשקל המדויק, אבל ה RE אכן בהמתי למדי, קל להבדיל לפי מיכל הדלק. אם גדול ועגלגל אז זה RE. ה SE עדיף לדעתי בהרבה - קל וצנום יותר. נראה דומה מאוד ל 350, גם המתלים לא רעים ויספיקו לעבודת שטח מתונה (טיולים + משחקים פה ושם). השאלה היא מה אתה רוצה לעשות עם הכלי. אם אתה רוצה להוריד משקל לטובת אטרף שטח אז יש דברים אחרים הרבה יותר משמעותיים (קפיצים במזלג, למשל). לא ברור לי אם יש סיבה אחרת להתחיל להתעלל באופנוע.

choochee

New member
תקשיב לפרופסור

יען כי יש לו 2 DR והיה לו פעם עוד אחד

למעלה