DR400Z SM ???

vixen1

New member
DR400Z SM ???

שלום לכולם אני מתלבט בין רכישת DR400Z ולהסב אותו ל SM או לקנות את דגם ה- SM המוכן. מה דעתכם בסוגיה ? פרקטית ? כספית ? (כמה יעלה לי להסב את הדגם הרגיל ל SM) חוקית (יש בעיה קטנה עם הרישוי כשמסבים את האופנוע לבד) תודה :)

45degrees

New member
עדיף דגם ה SM.

לא תתעסק בהסבה, יש לו מיתלים יותר טובים. שלם ורכב!

lucca227

New member
מצד שני תפסיד את השטח

וזה (!) הבי"ס האמיתי לרכיבה מה חשבת, שהחלטות בחיים זה פשוט?

34TK

New member
האם לא יהיה יותר פשוט וזול

להסב את דגם ה SM לשטח ,מאשראת דגם השטח לסופרמוטו?

lucca227

New member
באמת לא יודע מה עדיף

למרות שאם אני הייתי עושה זאת, כנראה שהייתי מסב את ה- SM לשטח ונהנה ממיתלים טובים יותר - על שני תצורות הרכיבה (שטח, ו- SM). אבל, וזה עלול להיות חשוב, צריך לבדוק את העלויות בשתי האופציות כדי להגיע להחלטה. ובזה אני לא יכול לעזור. יש רוכבים בפורום שטח, שביצעו את ההמרות ואמורים לדעת עלויות.

lucca227

New member
למה לא?

אולי לא אידיאלי ליער קולה, אבל לשטח אול-ראונד הם סבבה לגמרי.

M O R M

New member
הסבתי DRZ400S ל- SM ולהפך

לטעמי זה יותר מוצלח להסב דרזי SM לשטח. מכמה סיבות: א. מקבלים אופנוע עם מתלים משופרים. ב. האופנוע נמוך יותר ומקל על מתחילים. ג. בכביש שם הצרות הגדולות עם תאונות/בוחני תנועה - אתה חוקי. חיסרון : לא ניתן להרכיב דיסק קטן בקידמי על דגם SM חייבים לפחות 310מ"מ רוכב שטח לא מנוסה ימצא שהבלימה רגישה לו מידי בשטח והסיכוי לפגיעה בדיסק גדול יותר (מיגון ציר הגלגל יכול לעזור). העלות לכאן ולכאן הינה בין 3000 ל- 8000 ש"ח בתלוי ברמת הסט שאתה בוחר ואופן הביצוע. דרוזי חדש SM עולה כ- 1000 ש"ח יותר וסט שטח זול מסט SM לפחות ב- 1000 ש"ח כך שזה מתאזן. נ.ב. ברשותי סט סופרמוטו למכירה

למעלה