DR350 כבסיס לסופר?

For Martha

New member
DR350 כבסיס לסופר?

אני חושב על השנתונים המוקדמים (95-6) ולהסב אותו לסופר.. יש הצעות? אולי משהו אחר? יש לי רישיון לא מוגבל ואני מחפש להסב כלי כלשהו אבל לפני זה שיתן קצת פאן בשטח.. יש המלצה כלשהי? אולי בכלל ה-650 עדיף? אני מחפש כלי אמין ושלא יקרע אותי במחירי חלפים (את הטיפולים אני אלמד בבוא היום לעשות בעצמי,בינתיים המוסך השכונתי לאופנועים יעזור וגם אבא). שבת שלום .

For Martha

New member
אוקיי,

ומה בנוגע לשילדה? לפי מה שהבנתי הדור הקודם היה בעצם מנוע 650 שהושתל בשילדה זהה למעט מספר חיזוקים, יש אפשרויות שתוספת הכוח (אם אינני טועה,משמעותית יחסית) תגרום לעיוותים בשילדה? ומה העדיפויות של ה-650 על ה-350 (מלבד זאת שאפשר למצוא 650 במצב הרבה יותר טוב מה-350 השמורים שהפכו להיות עוף נדיר). אשמח אפילו לקישורים בנושא, רוב תודות.

Super Max

New member
נזם זהב באף חזיר

לא חבל לקנות אופנוע ב- 10K בערך, ואחרי זה לשפוך עליו עוד 5K כדי להסב אותו לסופרמוטו, כסף שילך לעזאזל כשתרצה למכור את האופנוע? קנה אופנוע סופרמוטו מוכן (650, לא 350), נדמה לי שיש כאן כמה למכירה. אפשר להתפנן בשטח גם עם צמיגי סופרמוטו (אמנם לא רכיבות סינגלים ופטוצ'אטו-אים, אבל בינינו, כמה כאלה כבר תכננת לעשות עם ה- DR?) ולגבי עיוותים בשלדה של DR650 - אני לא מכיר סיפורים על צורך בחיזוק שלדה ב- DR. SM

For Martha

New member
יש כאלו למכירה?

חיפשתי מעט ביד 2 ולא מצאתי :/ בכ'א, שאלה אחרונה - יש צמיגי שטח שיתאימו לג'אנט של סופרמוטו? בקיצור, כנראה שאם אמצא החודש DR סופר במצב טוב אקנה אותו. Wish me Luck..

asparagos

New member
../images/Emo45.gif אני מוכר, פשוט עוד לא פרסמתי בלוחות

XT SM 620 משופצר ומשופר. ופאפא מוכר DR 650 SM, שני האופנועים +- אותו סגנון. ויש צמיגי שטח של פירלי, שכחתי איך קוראים להם, בנוסף, יש את האבון דיסטנציה, שהם בסדר לשבילים.

For Martha

New member
תודה רבה,

לכולם על העזרה וההכוונה, בדוק תיבת מסרים, כנ"ל לגביי פאפא .

שאוליCR

New member
אני מוכר DRZ400SM 06 משופר

להלן המודעה כפי שהיא מופיעה בקרטל: (לא להתרגש מהניסוח החריף) אופנוע יפיפה ומושקע בטירוף! מושך מבטים סקרנים ושאלות פשוט בכל מקום שמגיעים אליו, זה לא יאמן. חוץ מזה כלי כיפי ב-ט-י-ר-ו-ף! כל רכיבה תענוג, ולא משנה לאן!! חייב להמכר בזריזות! נסע בכבישים בלבד (לא מסלול, ולא שטח) -טסט לחצי שנה.ויש עוד חצי שנה אחריות יבואן! נניח מחר מתפוצץ המנוע ונשברת השילדה? אין בעיה, יש אחריות יבואן. מחיר: מחירון(47500) + תוספות(54000) -רג'קטים. (54000 פחות רג"קטים במידה וימצאו) המחיר סופי לחלוטין! פשוט אין מה לדבר על המחיר בלי לראות את האופנוע, כי המחיר הסופי יקבע אחרי הורדת הרג'קטים, אז אנא, קשקשנים, חסכו לעצמכם את השיחה. -יש אפשרות לקנות ללא השיפורים- -איתותי לדים קטנים ויפים, מחרשה אחורית קטנה עם אור אחורי לדים, ומספר קטן (של 50 סמק) מראה מתקפלת על הכידון (למניעת קנסות- מנסיון- עובד!) -אזעקה עם מנתק הצתה, ושני שלטים רחוקים (אחד רזרבי) בשווי 1500 שקל, יש קבלה, ותואם לדרישות חברות הביטוח. -קרבורטור FCR MX 39 (לא הדגם הרגיל, זה הMX, רק ההתאמה שלו לאופנוע עלתה 1150!-יש קבלה ייצרו חלקים במיוחד בשבילי) -אגזוז יושימורה RS-2 פול סיסטם (לא הRS-3הזול והמכוער שכולם קונים) -פילטר אוויר משופר של K&N

kramberg

New member
גם אתה צריך להחזיר את הסרט שלך לבלוקבסטר

רוצה 54 על 450 משופרת רוצחט שנת 2003. אני מוכן לאכול את הקסדה אם אתה מקבל 40.

Le Duke

New member
אל"ף, זה 52,000. בי"ת, יש תוכנית גימ"ל והיא

לפרק הכל מהאופנוע, להחזיר למצב סטוק ככל האפשר ולמכור החלקים בנפרד. זה מה שעשיתי עם הדיוק. תגיד, איזה סרט מקרינים אצלך כרגע? (;

ohadDH

New member
40../images/Emo124.gif

עוד יומיים יוצא מחירון חדש,נקווה שאני לא יצע פחות

למעלה