DR WHO

Volldemort

New member
DR WHO

אני רק רוצה להיות בטוח- בערוץ תשודר התוכנית המעולה DR WHO? ראיתי את זה בפרסומת לקיץ ולא הייתי בטוח אם אני הוזה או לא..
אם כן, אז עשיתם לי את היום! זאת תוכנית ממש טובה, ועכשיו סימנתי לעצמי עוד תוכנית לצפייה בקיץ (חוץ מהישרדות 12).
איזה עונות ישודרו?

bilco

New member
קצת מוזר שקנו את זה

הרי שתי העונות הראשונות כבר שודרו ב-BBC PRIME, שזה ערוץ אנלוגי שפתוח לכולם. מילא פארסקייפ ששודרה בערוץ דיגיטלי, אבל דוקטור הו? אפילו בימים אלו אפשר לראות שם כל שבת את העונה הראשונה בשידור חוזר. אני מקווה לפחות שזה יהיה בשידור יומי, וככה יגיעו מהר מאוד לעונה השלישית (שעוד לא שודרה שם). על כל פנים, למי שמסיבה כלשהי בכל זאת פספס- לא להחמיץ- סדרה מדהימה.

Volldemort

New member
../images/Emo45.gif זה באמת קצת מוזר...

אני נחשפתי לסדרה באמת לפני כמה שבועות מהBBC PRIME (אחלה ערוץ אגב), ומאז התמכרתי. לכן שמחתי כ"כ שגם בAXN החליטו לשדר את הסדרה!

ronaldiniho3

New member
לא שמעתי מעולם על הסדרה הזו

ועכשיו קראתי עליה קצת, אז מחכה בקוצר לרוח! לפחות לא עוד סדרת ריאליטי...

אחת הסדרות הנהדרות\מאכזבות שיש לבריטים....

להציע! היא מספרת על יצור שקוראים לו הדוקטור (DOCTOR WHO?) אשר מסתובב ברחבי היקום ובזמנים שונים בחללית שלו שנקראת הטרדיס (אני בטח טועה בשם, מזמן לא ראיתי את הסדרה). בפרק הראשון של הסדרה מציגים את שותפתו למסעות, רוז. בעקרון הסדרה הזאתי וותיקה מאוד - עשו לה כל מיני גרסאות והיא התחילה בשנות ה- 60 (אני חושב). הסדרה שתעלה ב-AXN תיהיה הגסרה האחרונה והמוצלחת שלה שעלתה לאויר לפני כמה שנים. למה היא מאכזבת?
עונה 2 + 3 + 4.................. בסוף העונה הראשונה, החליפו את השחקן ששיחק את הדוקטור (Christopher Eccleston ששיחק בגיבורים) בשחקן אחר (David Tennant ששיחק בהארי פוטר והאסיר מאזקבן). בסוף העונה השניה החליפו את רוז בפוסטמה אחת עלובה שגם אותה החליפו בסוף עונה השלישית. אז למה מאכזב? כי במקום לשמור על אחידות בצוות השחקנים, כל עונה מחליפים שחקן חשוב בצוות וזה הופך לבלתי נסבל! הפסקתי לצפות בסדרה אחרי כמה פרקים ראשונים בעונה השלישית. נ.ב. אני יודע שהשחקנים הבריטים האלה השתתפו בעוד דברים אחרים אבל אין לי את כל היום בשביל להזכיר אותם

rony143

New member
רציני???

וואו זה מעולה, אני מתה לראות את הסדרה הזאת כבר

למעלה