DR-BIG , שאלות

biker_jo

New member
DR-BIG , שאלות

היי, אמנם אני לא מהמסוקסים, אנשי השטח העשויים ללא חת, אך יש לי כמה שאלות בקשר ל DR-BIG (וגם בגלל שאף אחד לא מתייחס אלי בפורום "השני"). מה הסיכוי למצוא אופנוע כזה עד 20K במצב לא שחוט, כזה שהוא יהיה יותר אצלי מאשר אצל הרופא ? עד כמה יכולות הכביש שלו מוכחות ? אני לא מתכוון להשחזות, אבל לנסיעות תיור כמו ת"א חיפה עם מורכב הוא יהיה בסדר ? לא ישבור את התחת והגב ? איך הוא מוגדר להתניידות עירונית (סופר/עבודה) ? עד כמה האופנוע הנ"ל אמין ? אני מגיע עם נסיוןל כמה שנים על 500 סמ"ק כך שאני מוכן ל"קפיצה" ופשוט אני מחפש אופנוע אמין, גדול, וזול יחסית. תודה רבה רבה.

enigo

New member
תשובה חלקית

לגבי מחירים - לא יודע, לא מכיר. למטרות שהגדרת זהו אחד האופנועים האידיאליים בארץ, לדעתי. לפחות כל זמן שאתה לא לחוץ על לרדת מחצי שעה על הקו ת"א -חיפה. רגוע, נוח, חזק מספיק לשיוט מהיר בשניים ועם מיגון רוח סביר ביותר. הסיבה שהתשובה התעקבה היא כי ניסיתי לתפוס חבר, שקנה אחד לקו ירושליים ת"א. דיברתי איתו קצת אחרי הקניה והוא היה מרוצה מאוד מכישורי הכלי כמשייט לטווח רחוק. גם בעיר הוא צריך להיות סביר בזכות המבנה הדו"שי. לגבי אמינות - יצא לו שם אמין יחסית, כל עוד לא קורעים אותו בסל"ד, בכל זאת בוכנה אחת עם נפח של חצי מיצובישי ומהלך יותר ארוך מהזקו של עובדיה... מקווה שעזרתי, אניגו.

choochee

New member
חיה של אופנוע

אחלה רכב אם אתה לא כסחן שטח. לחברי הקיבוצניק היה כזה .... ראש הנקרה - ת"א - ודרומה בלי בעיות ובלי עיפות .... ובטיול השטח בקפריסין שחב כמו גדול את הציוד של כולם והיה צריך קצת עזרה רק בקטעי בוץ ועליות שבהם הוא קצת החליק אבל סה"כ כלי טוב ומרעיש כמו שצריך.

תשובה

אופנוע שנוטה בהחלט לכיוון הכביש אפילו שאני מכיר רוכבים שנסעו עמו בשטח קשה ( ראה ערך אביב קדשאי באחד ממרוצי הראלי הפרעונים הראשונים נסע על אחד כזה משופר ) לתחבורה יומיומית הנו כבד ועגלגל אך נוח מעטים נותרו שמורים שים לב כי בתקציב שלך הנך מוגבל במציאת כלים שמורים = חדשים יותר לדעתי דגמי 1998 היו האחרונים וגם אלו קשה למצוא שמורים ב20000 ש"ח הייתי משקיע בחגבפיח כמו GS500 אם אין לך יומרות לשטח במידה ואתה כן מעוניין בשטח אז לדעתי רק DR350 או TTR600 ניתן להשיג ב25000 ש"ח כלים שמורים מודל 1998 יתנו לך יופי של תמורה גם בכביש בכל מקרה אל תתפתה לקנות כלים לא שמורים ישנים זכור רק עשיר קונה בזול

enigo

New member
אני עדיין תומך בביג.

מעצם טבעו המתון של האופנוע הוא לא משך חוליגנים למינהם (חוץ, אולי מההוא שכתב למוטו שהוא עדיף בשטח על KTM380...) ולכן הכלים שיש (ואין הרבה) נשמרו במצב טוב יחסית. לגבי אופי שימוש שכולל רכיבות כביש ארוכות, בהרכבה ועניו מועט בשטח (לפי הגדרת השואל) אזי ה BIG הוא בהחלט ה-אופציה בה´ רבתי. לגבי אחד במצב טוב, כמו כל דבר, צריך לחפש, איך אמרו חז"ל? יגעת ומצאת - תאמין! ויסלח לי הקולרגול על כי העיז האניגו לחלוק על דעתו, לא נעשה הדבר מתוך עוז פנים או הצגת מיעוט בכבודו, חס וחלילה, אלא אך ורק מתוך רצון לשרת את טובת העם היושב בציון

למעלה