DR 650

eladgoldman

New member
DR 650

חסר ידע לחלוטין בנושא רוצה גלגלים שישמשו אותי רק לכביש ואת שלי לשטח אז כבר חשבתי לקנות סופרמוטו אשמח על כל מידע בנושא לגבי האופנוע הספציפי כי בדרך כלל הוא לא מוסב לסופרמוטו לגבי התאמות ומידות וכל מידע בנושא יעזור תודה אלעד
 

eladgoldman

New member
האמת שכמה שפחות...

אני מבין שזהה כרוך בכמה אלפיות טובות בשביל הגלגלים כולל דיסקים גלגל שיניים וצמיגים אבל אני רוצה איזה סט יד שנייה אפילו לא במצב חדש רק שיאפשר לי לנסוע בכביש בצורה סבירה פלוס אז כמה שפחות!
 
ללא החלפה של הג'אנטים ומערכת הבלימה

ז"א, להשאר עם האופנוע איך שהוא, רק להחליף לצמיגים שהם 100% כביש. שאל בפורום אופנועים, יש שם הרבה דו"שניקים שמכירים את הצמיגים המתאימים.
 

34TK

New member
\ה גם לא חוקי להחליף חישוקים,ולהעביר טסט סרט.

 

45degrees

New member
תשמע, מניסיון אישי עם DR650 - שים צמיגים

בקוטר המקורי עם נטייה לכביש. אין להם צורה של קוביות בולטות אלא מעין המון קוביות צפופות בגובה נמוך. ה DR אוהב צמיגים כאלה לכביש ואתה גם תרכב בנוחות וגם תהיה מאוד מהיר בסיבובים. חשוב ביותר - קנה צמיגים כאלה מיצרן טוב. לא משהו קוראני או סיני. הצמיגים האלה לא זולים אך בסך הכל לא תצטרך להשקיע בסט גלגלים נוסף.
 
למעלה