DPDT

Aviraman

New member
DPDT

אני צריך עזרה, לגבי הסוויץ', מה כל רגל עושה, לאן מתחברת כל רגל בצורה סטנדרטית באפקים. דף נתונים יעזור רק שאני לא ממש מוצא כאלו. ועוד משהו, במידה ואני מוסיף לד לאפקט שאני בונה, האם אפשר להכניס אותו בסוף של המעגל לקראת היציאה (כלומר אחרי כל המעגל אבל לפני שהוא מתחבר חזרה לסוויץ' ואז לאאוטפוט)?

Ultra Spidey

New member
>>

לגבי הלד אחרי המעגל - לא. המטרה של המעגל היא לשנות את הצליל, לא להדליק LED. אאל"ט הLED יקבל כמות שונה של זרם בהתאם לאינפוט שהאפקט יקבל והאאוטפוט שלו. אופציה נוספת שלא ציירתי היא להשתמש בMillennium Bypass, על זה תצטרך למצוא מידע לבד כי אני לא ממש מתמצא בזה.

Aviraman

New member
אני חושב שאני אלך על ה3PDT

מוכרים סוויצ'ים של 3PDT בארץ? לא יצא לי להיכנס לחנויות אלקטרוניקה, בינתיים אני אוסף קצת נגדים מהחדר עבודה של אבא שלי, מצאתי שם לפחות 60% מהנגדים שאני צריך בינתיים, זה סבבה לגמרי :] מקווה למצוא קבלים בבלאגן שלו

Ultra Spidey

New member
אני לא מצאתי 3PDT בארץ

אבל דיברתי עם א.א. אלקטרוניקה והמוכר שם אמר לי שאם אני רוצה אני יכול להזמין דרכו הזמנה מרוכזת של 10 סוויצ'ים ומעלה. אפשרות טובה יותר היא לקנות דרך האינטרנט, דרך Small Bear Electronics (ואם אתה קונה משם צור איתי קשר)

Aviraman

New member
אמממ, יש מצב שאני אעשה משם הזמנה....

אחרי שאני אראה מה חסר לי מבחינת החלקים אני אבדוק ואולי אזמין משם

yehuda kotton

New member
והרגליים

שתי שלשות שעובדות במקביל. בכל שלשה, הסוויץ מחבר את הפין האמצעי לסירוגין לאחד משני הפינים החיצוניים.

למעלה