downloads

shimenrique

New member
היי חבר'ה..

הרבה זמן לא ביקרתי בפורום מכיוון שהיו לי טונות של מבחנים (יום ראשון הייתה לי מיני מתכונת בתנ"ך) ועדיין יש יום ראשון הבא יש לי מתכונת באנגלית... אבל זה לא אומר שלגמרי הייתי מנותקת מאלביס! היה לא מזמן בערוץ E! למי שיש בדיגטאלי היה מצעד של כל מיני דברים שקשורים לאלוויס היה נחמד אחר כך יום שישי אני פותחת עיתון ומה עיניי רואות?? LOVE ME TENDER אם הפסקול היפהפה סרט נחמד למדיי אלוויס כרגיל לא צריך להוסיף עכשיו אחותי ראתה במבט חטוף פרסומת בחינוכית 23 שהולכים לשדר את המופע של אלוויס "אלוהה מהוואי" האם אתם יודעים משהו על כך? וגם ראיתי כאן הודעה, "מי יותר טוב אלוויס או פרנק סינטרה?", טוב אני כמעריצה של שניהם יכולה לומר ששתיהם טובים הדואט היפהפה שלהם גם מעיד על כך כששתי כשרונות גדולים נפגשים נוצרת קלאסיקה אז זה יכול לסכם את דבריי להתראות בינתיים שימרית

רוצים לרכוש דיסקים מקוריים?

באתר של BMG דיסקים מקוריים של אלביס פרסלי. לרדת עד לסוף העמוד ולהתחיל לעלות לאט-לאט בחזרה. חיפשתי באומנים באותיות M-P וחצי מהדף זה אלביס.

T C B M A N

New member
למה לקנות בחול אם יש בארץ......

במחיר יותר זול (יבוא דורש מיסים.....) את הדיסקים האלו ניתן לקנות בחנויות המורשות בארץ -מה שנחמד - אלביס לוקח באמת חצי עמוד.....וזה כלום...לעומת כל האלבומים המקוריים שלו (בלי אוספים ועוד שזה עוד 1000), חן חן

יש אנשים שיכולים להשיג בלי היבוא

למשל, גיסתי מתגוררת בשיקגו ויכולה לקנות לי במתנה את הדיסקים ואז ממילא לא יעלה. במטוס בדרך לארץ היא מנעימה לעצמה את הזמן בהקשבה לדיסקים וכשהיא חוזרת הביתה היא משאירה לי אותם
עד היום היא הביאה לי בסך הכל שני דיסקים שביקשתי, דווקא לא של אלביס, אבל עכשיו כשאני חושבת על זה, למה לא בעצם?

אלביס של החגים

מצאתי אתר מאוד מעניין שמספר כמה אלביס אהב את החגים ובעיקר את חג המולד והפסחא. בקישור הזה מסופר בין השאר שאחרי שליסה מארי נולדה, אלביס נהג להחביא בלילה שלפני חג הפסחא ביחד עם חבריו ביצי שוקולד ברחבי גרייסלנד ולמחרת בבוקר ליסה מארי וילדי "המאפיה" חיפשו שעות ארוכות את ביצי השוקולד. בתמונה רואים ברכה לפסחא ששלח אלביס למועדון מעריצים שלו, כפי שנהג לעשות בכל שנה בחגים. הכרטיס הוא משנת 1958.

למעלה