Down To The Night Club

shiepki

New member
Down To The Night Club

מישהו יכול לכתוב לי את האקורדים (גיטרה) של הפזמון בשיר הזה של טאוור אוף פאוור?! אני די צריך את זה ולא חושב שהוצאתי נכון..

MetalSinagouge

New member
אממ...

אני מניח שזו עצה די דפוקה אבל תנסה באתרים כמו: www.911tabs.com www.mysongbook.com. עכשיו מה שכן רציתי להוציא מהתגובה הזו, זה: "אתה מנגן ףאנק?" העניין הוא שגם אני נכנסתי לזה לפני חודשיים בערך, על ידי מדריך שמצאתי בתוכנות שיתוף (אין לי רצון ממש להלעות את המורה שלי בשיעורים על הנושא). רציתי לשאול אותך, אתה בטוח יותר מנוסה, מה מאפיין את הגיטרה בףאנק? חוץ מ: אקורדים מסוג 7, 9 למיניהם. ריטמיקה עם סינקופות, סווינג. האם לדעתך הרכב ףאנק חסר כלי נשיפה (שבנתיים יש בו רק אותי בתור גיטריסט LOL) יכול להתקיים?

zoioz

New member
בשתי מילים

THE METTERS אבל יש לציין שהיה להם אורגניסט רוצח עם סאונד מדהים.... אז אם אתה מחפש רעיונות לתפקידי גיטרה אז תנסה למצוא את הטרקים הבאים: the metters- ,sing s simple song,same old thing, look ka py py,cissy strut,cardova כל טרק שלהם מסוף הסיקסטיז (שלושה אלבומים ראשונים) מפוצץ בגיטרות (שתיים) מעולות ופ'אנקיות james brown- licking stick,give it up or turnit loose ,don't want no body to give me nothing,sex machine,super bad,payback,get on the good foot שים לב אצל הסנדק להבדל בין הגיטרת קצב לגיטרה "המובילה" שגם היא תמיד נותנת קצב. המפתח הוא הגישה. תמיד שהתפקיד יהיה ריתמי,חוזר על עצמו כמו לופ. בלי קירות.מאד סתום עם הרבה מקום פנוי. dont do no solo, just keep on doin what you doin סטייל נוסף בפ'אנק היא גיטרת הווא ווא.תקשיב ל the temptations-papa was a rolling stone או isac hayes-shaft דוגמא קלאסית לטכניקה מושלמת .שליטה מוחלטת גם בתנועת הרגל. בהצלחה!

MetalSinagouge

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ג'יימס בראון מלך! תמיד כששמעתי אותו בלי קשר להתעניינות בףאנק הייתה לי הרגשה שהוא עושה משהו אחר, מיוחד. לימים גם קראתי שףאנק התפתח בגלל שהוא ניסה לשדר לגיטריסטים שלו איך לנגן את הריטמיקה, והוא הדגים את זה בעזרת הקול, משהו בסגנון: "..." טוב די קשה להדגים אבל בסגנון שהוא מדבר בו רגיל בד"כ.

Idan Katz

New member
מסכים בקשר לMETTERS

אחלה הרכב עם אחלה ליינים של גיטרה ושמע גם את FUNKADELIC

zoioz

New member
זהירות.....

פאנקדליק (ופארליאמנט) מעולים ואני חולה עליהם אבל הגיטרות שם לרב הן גיטרות רוק, אל תתבלבל ...

BlackShahar

New member
מה שמאפיין את הגיטרה בפ'אנק:

שש עשריות.. וגם הרבה חסימות גרוביות וכאלה.. נראה לי שחלק גדול מהפ'אנק על סולם פנטאטוני אל תפחד להלעות את המורה שלך בפרטים.. תמיד תבקש ממנו מה שאתה רוצה ללמוד

zoioz

New member
נו באמת....

אפשר גם להגיד שמה שמאפיין מוסיקה זה 12 תוים באורכים שונים וביניהם כל מיני הפסקות.

למעלה