Doublemeat Palace 6x12

smgfan

New member
Doublemeat Palace 6x12../images/Emo58.gif

פרק די מוזר, אני חייבת להודות. אבל, הוא לא היה עד כדי כך גרוע כמו ששמעתי, דווקא היה די מעניין לראות את באפי בעבודה ובנוסף גם מאחורי הקלעים של מסעדות מזון מהיר למיניהן. איימי הביאה לי את הג´ינון! הייתי יכולה לקרוע אותה!! ממש עיצבנה אותי ה-@#@!$$ הזאת! נכון שמאז שהיא נהיתה חולדה היא הפכה לביצ´ית?!!? אני עדיין לא מבינה את הקטע של באפי וספייק, הוא מתחיל איתה, היא דוחה אותו, לאחר כמה שעות הוא עובר במקום, והם שוכבים (לא בדיוק בשכיבה...). אני ממש ממש לא מבינה אותה בקטע הזה! והיא נראית ממש ממש מבולבלת! בצד הטוב של הפרק: בואה של שדת הנקמה, חברה שלאניה! הקטע הזה פשוט קרע אותי!!! איך באה כ"כ מפחידה ומאיימת להרוג את זאנדר עם קול מפחיד שיוצר ע"י חברת הקלטות מהגיהנום....ואז פתאום היא הופכת למן חברה טובה, תמימה ושותה קפה עם אניה כשהן מדברות על החתונה. -קטע פ33ה!!
פרק לא רע, למרות שאני מודה שהיו בו קטעים שפשוט רציתי להקיא מהגועל
כל הבשר הזה והמחשבות של באפי, אצבעות במכונות האוכל, והשדה הזקנה האת בסוף
ת´אמת לפני שראיתי את הפרק חשבתי שרואים את באפי כל היום בעבודה מדמיינת לעצמה שיש משו שדי במסעדה -מה שמתברר כבכלל לא נכון והכל בראש של באפי, וזה היה יכול להיות ממש ממש רדוד. אבל הפרק התברר כמשהו יותר יפה מאשר מה שדמיינתי, אני מתכוונת, הוא בהחלט לא ברשימת הכי נצפים וחביבים עליי, אבל הוא בכלל לא רע!

גם אני לא שנאתי אותו...

חוץ מהסצינה עם באפי וספייק (מה לעזא@#) הפרק היה די חביב. יכלו לעשות אותו הרבה יותר טוב אבל גם ככה הוא בסדר. לא אחד הפרקים השנואים עליי.

Evil Spike

New member
אני דווקא אהבתי את הסצינה...

הם היו חמודים...
חיפשתי תמונה שלהם ביחד - וזאת היחידה שמצאתי...

Evil Spike

New member
פה הפ לא כל -כך חמודים אבל...

ב - something blue הם היו כאלה חמודים...

nAm250

New member
אני הופתעתי לטובה ספויילר 612

אחרי כל הביקורות הרעות שטענו שזה פרק נורא ומגעיל (חלק אפילו אמרו שהוא הכי נורא בבאפי) ישבתי לצפות בפרק בלי הרבה חשק אבל אחרי שצפיתי בו ממש הופתעתי לטובה- הפרק לא נורא בכלל, מצחיק והלפרק נהדרת!!! לגביי הקטעים המגעילים עם הבשר הם ממש לא הפריעו לי ראיתי דברים מגעילים יותר (שיעור ביולוגיה השבוע: ניתחנו לב! של תרנגול הודו, האמת בהתחלה זה נראה הדבר הכי מגעיל בעולם וכולם רצו לברוח מהכיתה בצרחות, אבל אחרי שמסבירים לך על הלב ואז אתה מנתח אותו זה ממש כיף ומעניין, ואל תחשבו שאני מוזרה שאוהבת דברים מוזרים כל הכיתה שלי אמרה שהיה כיף ושזו הייתה המעבדה הכי מעניינת שהייתה להם!) . בקיצור: פרק נחמד, לא מדהים אבל גם לא נורא -פרק ממוצע.

dr15

New member
גם אני אהבתי את הפרק הזה../images/Emo58.gif

מאוד נהנתי ממנו ונגעלתי כאחד הוא היה כל כך הזוי, אתם יודעים... לא יכולה כל כך להסביר אבל זה נראה הזוי בגלל בעריכה הכל כך מתאימה והמוזיקה, טוב אתם יודעים למה אני מתכוונת, נכון? וגם אני ניתחתי לב, רק שאני של חזיר זה היה שנה שעברה זה היה ממש מצחיק, היינו ארבעה בשולחן, אני וחברה שלי ועוד שני בנים ותבינו אני וחברה שלי מזה נהנות, חותכות ללב תצורה, דוחפות אצבעות והכל ושני הבנים ניגעלים, הם אפילו לא נגעו בזה...

hospital_food

New member
../images/Emo31.gifאת ממש מגניבה../images/Emo31.gif

בתקווה שינתחו גם אותך פעם לצרכי "מחקר"....

dr15

New member
אני מצטערת אם פגעתי

לא חשבתי בכלל על זה שאני אפגע במישהו עם ההודעה הזו, ובהחלט לא ניסיתי להיות "מאגניבה"

WillowFreak

New member
דווקא הפרק היה ממש חמוד...../images/Emo58.gif

היום הוא שודר בטלוויזיה הבלגית וממש ציפיתי לזוואה אחרי כל הדברים שקראתי פה... אבל להפתעתי הוא לא ממש היה נורא (חוץ מהקטע של באפי וספייק... ??what the f**k ) הוא לא היה הכי טוב אבל הוא גם לא היה הכי גרוע... דווקא די חיבבתי... במיחוד את ווילו שלי והקטע הממש טוב שלה עם באפי ואיימי....

לנצח1

New member
חהחההחחהחהח עוד שעתיים

אני אראה את זה בערך.. ואני לא אתן לכם לקלקל לי מה שחיכיתי לו במשך שבוע!!!!!!! ואחריי שאני אקרא את זה אני אבוא לפה ואקרא את ההודעה הזאת ואגיד לכם: גם אני ראיתי את הפרק הזה:)

למעלה