Double EXP עכשיו!!! אל תגידו שלא אמרנו
G grinberg New member 23/11/07 #6 יש לי שאלה חשובה מאוד קיבלתי 2 כאלה כרטיסים. האם אני יכול להפעיל את שניהם ולקבל X4 נקודות נסיון?
G grinberg New member 23/11/07 #8 לא הבנתי מה זאת אומרת שכל יום זה יפעל מחדש? ואגב החלטתי לנסות להשתמש ב-2 הכרטיסים וזה אכן לא עבד. האם הפסדתי מזה שהפעלתי את שניהם?
לא הבנתי מה זאת אומרת שכל יום זה יפעל מחדש? ואגב החלטתי לנסות להשתמש ב-2 הכרטיסים וזה אכן לא עבד. האם הפסדתי מזה שהפעלתי את שניהם?
G grinberg New member 23/11/07 #13 אני חושב שהפסדתי כרטיס אחד עכשיו יש לי רק כרטיס אחד. הכרטיס אמור לעבוד ליום אחד או לשלושה ימים?
ס סוניק הקיפוד New member 23/11/07 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif אני קיבלתי כרטיסי 2x שיפעלו ברצף עד יום שני, למשל. מהרגע ש"קונים" אותם הם מתחילים לפעול - אי אפשר "להשתמש" בהם בעקרון.
../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif אני קיבלתי כרטיסי 2x שיפעלו ברצף עד יום שני, למשל. מהרגע ש"קונים" אותם הם מתחילים לפעול - אי אפשר "להשתמש" בהם בעקרון.
ס סוניק הקיפוד New member 23/11/07 #17 רגע, לא בחצות. זה לא עובד ככה../images/Emo118.gif אבל מתישהו במהלך היום האחרון.
ס סוניק הקיפוד New member 23/11/07 #19 בעקרון כן../images/Emo118.gif הכרטיס הראשון שקיבלתי הוא עד יום ראשון - והשני הוא ליום שני בלבד.. אפשר לבדוק בStats של הכרטיס שנשאר לך עד איזה תאריך הוא ואז נדע אם הוא של היום ה1 או של 3 הימים
בעקרון כן../images/Emo118.gif הכרטיס הראשון שקיבלתי הוא עד יום ראשון - והשני הוא ליום שני בלבד.. אפשר לבדוק בStats של הכרטיס שנשאר לך עד איזה תאריך הוא ואז נדע אם הוא של היום ה1 או של 3 הימים