double digit

ruty1966

New member
double digit

שלום! חדשה בפורום, רוצה לשאול שאלה שמטרידה אותי זמן רב. לפני כן יש נושא לא פתור בחיי, תאריך הלידה שלי הינו 16.10.1966, יש כאלו ששיתפו אותי בדעות לא כ"כ חיוביות לענין 3 השישיות הקיימות- אך את אריך לידתי איני יכולה לשנות. דרך אגב התאריך העברי הינו ב, בחשון תשכ"ה אשמח לשמוע את דעתכם בענין. ולענין שיותר מעסיק אותי לאחרונה ,היא העובדה שבחודשים האחרונים אני מסתכלת בשעון דיגיטלי לעיתים גם של המחשב ונתקלת כמעט כל יום בספרות כפולות , בהתחלה זה היה בעיקר 11:11, היום זה גם 13:13 14:14 15:15, וזה לא שכל היום אני עוקבת אחרי מהלך המחוגים ושניות הזמן שעובר, לעיתים כמו כל בן אדם פשוט מסתכלת בשעון כדי לדעת את השעה ואז זה מופיע, בהתחלה התעלמתי וחשבתי שזה מקרי, אך לאחרונה זה די מתגבר ומופיע לפחות פעמיים ביום . אשמח לשמוע את דעתך/ דעתכם. תןדה מראש א

הצופה.

New member
אכן שאלה מעניינת התשובה פשוטה

השעון מקולקל בטח רק בטריה חדשה תפתור את הבעיה

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo133.gifרותי666../images/Emo13.gifיקרהdouble digit

אין לך שום סיבה לדאגה. הספרות 666 מבטאות הרמוניה ולא מבטאות שום קשר למה שאת אולי מחשיבה כ'רשע'. כן, אני מכירה את ההגדרה 666 THE NUMBER OF THE BEAST (גידלתי שני בנים שהיו פריקים של רוק כבד|גוגולת|) בעצם, אין אצלך רצף בין הספרות. אך גם אם כן, 666=18=9 שזהו מס' רוחני על פי הנומרולוגיה ומדבר על 'שיעור רוחני'= 9= חסר אנוכיות, הומאניות, עזרה לזולת ללא אפליה של מין, גזע ודת, השפעה חברתית. הצל של 9 הוא הרס, פנאטיות דתית. מלחמות הצלב. בכל מקרה, ההתבוננות שלך בשעון בזמן שיש כפל ספרות מעיד שהתחברת לתדר של 11:11. זהו התדר של העידן החדש. על ה 1111 קראי באתר של סולארה NVISIBLE זוהי הדלת אל מימד אחר L&L TALYA

למעלה