double carves

אמא עדי

New member
double carves

שלום לכולכם, אני מתרגמת לטלויזיה סרט דוקומנטרי (מרתק) על תולדות ענף הסקייטבורד. המרואיינים מציינים שהם עשו double carves בבריכות הריקות בקליפורניה (שנות השבעים). האם יש לכך מונח עברי? האם אתם יודעים מהו ואם לא, למה הכוונה? תודה רבה, עדי

CKYbeer7

New member
לא.

תרשום 'דאבל קארבז' ואל תצא פוץ ותנסה לתרגם משהו שישמע דורקי לאללה.

CKYbeer7

New member
מה אנטי. אמרתי לה לרשום

דאבל קארב. ולא לנסות לתרגם , למשל עיקול כפול או משהו כזה.. כי זה מעפן. זה כמו לנסות לתרגם 'קיקפליפ' בעיטת היפוך. זה מעפן.

אמא עדי

New member
דווקא כן אנטי

כי אתה כועס על זה שאני רוצה לתרגם את המונח כשבדיוק זה מה שאני שואלת אתכם, אם לתרגם ואם כן, כיצד. נטיית הלב שלי גם היא לתעתק ולא לתרגם אבל מכיוון שאני לא מבינה כלום בעולם הסקייטבורד חשבתי לשאול את מי שמבין, להיות בטוחה שאין מונח עברי שישראלים משתמשים בו. בכל אופן תודה רבה, עזרת לי מאוד. ואפרופו נקבה, בסרט דווקא מסופר על נקבה, פגי אוקי, שהיתה חלק מהקבוצה עליה מסופר (בסרט Dogtown, the original Z-boys שבטח שמעתם עליו). בחיאת, למה אתם כאלה תוקפנים? אני מקווה שאם יהיו לי שאלות נוספות אוכל לשאול שוב, עדי

K I K I2

New member
אוייייייייייי אני מה זה אוהבת אותה!

אני גם אוהבת את הדוגטאון! אני אוהבת בריכות!!! וגם אולדסקול זה יפה!!! מתי ואיפה יוצא הסרט הדוקומנטרי? שלחי לי בבקשה מסר עם הפרטים... ואגב- ככה זה חלק מהאנשים... שוכחים שגם הם פעם לא ידעו מה הפירוש של כל השמות האלו.. חושבים עכשיו שהם חכמים יותר מכולם.. וישר קוטלים מישהו.. מה בסה"כ ניסית? לשאול שאלה?? עזבי.. מאחורי המקלדת כולם משחקים אותה גיבורים.. אחלה שאת מתרגמת סרט! שלחי לי בבקשה מסר עם הפרטים ששאלתי תודה

CKYbeer7

New member
לא כעסתי.

רק אמרתי שזה מעפן לתרגם מונחים כאלה. ואת עושה לאנושות בזה שאת פשוט מעתיקה. וכל הכבוד לך. זה הכל.

אמא עדי

New member
לא הבנתי

מצטערת, אם התגובה הזו מיועדת אליי אנא הסבר למה כוונתך. תודה, עדי

למעלה