Doth I Protest Too Much?

Doth I Protest Too Much?

השיר המעודף עלי מSCC ואחד הטובים של אלאניס לדעתי. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על השיר? פירושים וכו' הנה קליפ שמעריץ עשה לשיר

ofirshai

New member
אני דווקא לא ממש אוהב אותו

זה כאילו היא זורקת את כל התדמית של ה"אנגרי רוק צ'יק" לפח הזבל ואומרת "האם אני מוחאת יותר מדי?" קצת נשמע שאילו היא מצטערת על זה. מSCC אני מעדיף את שיר הנושא ואת 8ES...

WundeRKind

New member
בהתחלה ממש אהבתי אותו../images/Emo105.gif

גם עכשיו הוא בין היותר טובים מ SCC, אבל עכשיו אני לא מת עליו כ"כ.. סביר להניח שאם זה לא היה שיר של אלאניס- אין שום סיכוי שהייתי מקשיב לו...

Tarantelle

New member
מעולם לא התלהבתי ממנו במיוחד...../images/Emo4.gif../images/Emo103.gif

כלומר, מעולם לא העברתי אותו כשהוא הושמע אבל מעטות היו הפעמים שהכנסתי את SCC רק כדי לשמוע אותו כי בא לי. הוא בסדר שכזה- לא מלהיב. הבעיה העיקרית שלי איתו זה שהוא נורא שיר ניתוח ופיאור עצמי שכזה... הכל מתרכז ב"me me me". זה די מעצבן ולא הולם את אלאניס.

Rוית

New member
יש לי בעיה מוזרה עם השיר הזה..

האמת מעולם לא הייתי כל כך בעדו. הוא היה לי .. 'פופי' מידי. (באמת שחיפשתי מילה אחרת, לא אוהבת להשתמש בזו!). ואז ראיתי את הקליפ ששמת פה שהיה ממש חביב וקלטתי משהו- השיר, מבחינת לירקה, ממש טוב. וזה עוד מבלי שנכנסתי איתו לעומק, למרות שהוא די ברור. אבל מבחינה מוזיקאלית.. הוא פשוט משעמם, ומציק, ודביק.. כלומר יצא לה שיר שכל אמן אחד (שכתבו לו את המילים) היה יכול לשחרר. זה כאילו שממנה ציפיתי למשהו אחר, לאיזה שילוב של המילים והלחן שיהיה מושלם. ולדעתי בשיר הזה הוא לא מושלם. אז קצת קשה לי עם השיר הזה, כי אני יודעת שהוא טוב, אבל קשה לי לשמוע אותו ולהנות ממנו.. והאמת היא, שזה גם בערך הסיכום של הבעיה הכללית שלי עם רוב השירים של אלאניס מתקופת URS והלאה... ../images/Emo4.gif

double O S

New member
דווקא אני לא חושב שהוא כזה ברור...../images/Emo96.gif

בגלל הרמיזה השייקספירית שיש שם "The lady doth protest too much, methinks" [המלט], אז צריך לבדוק איך המשפט מתקשר ביצירה, וכך עשיתי../images/Emo3.gif המשפט הזה נאמר ע"י אשתו[?] של המלט, בזמן שהיא צופה בדמות בהצגה, ומה שהיא לא יודעת זה שבעצם אותה דמות היא שחקנית שמשחקת אותה [את אשתו של המלט או מה שהיא לא תהיה], ושהמלט העלה את ההצגה רק בשביל שהדמויות האמיתיות תוכלנה [חיחי, עברית צחה.] לבקר את עצמן ע"י זה שהן מבקרות את השחקנים. ולפי מה שהבנתי, המשפט הזה נאמר בהקשר לזה שהשחקנית בהצגה כל הזמן דיברה על הנאמנות והאהבה שלה לבעלה [ששוב- לפי מה שהבנתי, המלט חושד בה שהיא עזרה לרצוח את אבא שלו] אז...לוידע, זה גורם לך לתהות אם אלאניס התכוונה למשהו משם, ואם כן למה, ואיך הוא קשור לכל הסיפור../images/Emo3.gif |סוף חפירה ב-4:30 בבוקר../images/Emo122.gif|

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

אני ממש אהבתי את השיר. ובהתחלה חירפן אותי שלא מצאתי בשום מקום מה זה doth. טוב שיש גוגל.../images/Emo13.gif לא יודעת, בהחלט השיר הראשון שהתחברתי אליו מ SCC ואחד האהובים עלי עד היום...

למעלה