DOOF פסטיבל

MIR A A

New member
DOOF פסטיבל../images/Emo41.gif

חזרתי מהפסטיבל....
היה פשוט מדהים חוויה של 3 ימים... משהוא היה?

Gamma Goblin

New member
אחחחחח...

איזו החמצה
, לא נורא בשנה הבאה אני אהיה(אם לא יהיו בעיות)

GallaxY

New member
איזה כיף לך... ../images/Emo10.gif

איך היה הסט של אזאקס? יש תמונות?

היה על הפנים הבחור...

זו דעתי כן כי פשוט ני לא אוהב תמוזיקה הזו שחוזרת על עצמה עם כמה שיותר רעש וציצולים בלי נשמה בלי פסיכודליה פשוט מוזיקה פושטית... וגם בכל הפסטיבל הייתה מוזיקה לא משו ני לא התחברתי אליה בכלל מזל שהיה את הד''ר שיציל תי .... תמונות יש כאן למטה...

THE BLACK MAMBA

New member
אתה בטוח שמה שאתה מדבר עליו הוא

דוקטור הופמן אמיתי? כי אני מאוד סקפטי בעניין, יכולים לתת לך סתם קרטון ולומר לך זה הופמן. הופמן אמיתי אן כיום בארץ רק מי שמבריח מחול כמה אחדים .

goaguy

New member
ממבה אחי

זה לא ההופמן האורגינל אבל זה ה 2000 ותאמין לי שזה מציל מסיבות.

THE BLACK MAMBA

New member
הופמן 2000 היה פצצה ..

נכון שהיית צריך לאכול ממנו שלם כדי להתפוצץ, וב 97 היה מספיק לך חצי, אבל היום אם יש מה שאתם מדברים עליו, זה כבר לא אותו דבר, זה כנראה גרסת ה ,2005 אבל תכלס אני לא יכול לדעת עד שאני טועם .

ak123

New member
הופמן של היום

זה גרסת ה2000 חצי ממנו מסדר אותך יותר מרוב השלמים שרצים עכשיו אך גם קצת יקר יותר

MIR A A

New member
וואו....../images/Emo140.gif

הפסטיבל כולו היה ממש יפה.. לקראת יום שישי הסתננו קצת ערסים בלתי רצויים (סליחה מראש לקהילה של הערסים) אבל עדין הרוב המוחלט היה של אנשים יפים וממש מענינים.. הצ'יל אאוט היה ממש טוב סבבה להשתזף שברקע מנגנים סטים מדהימים.. הדר' בהחלט היה תוספת מענינית ובלתי נתנת לויתור... אבל זה ממש לא העיקר הייתה אוירה מדהימה..... תמונות תוך יום יומיים....

MIR A A

New member
../images/Emo41.gif

אזאקס נתנו סט טוב יחסית.. אבל הכי טוב היה ביום שישי לקראת הבוקר האריאלים הפציצו...

MIR A A

New member
אזאקס...

אני תמיד נהנת מאזאקס מוזיקה רעה במובן הטוב.. אבל האריאלים.. היה השיא מבחינתי .. בכללי היה אחלה מוזיקה..

למעלה