.Don't tell me what I wanna hear

DeniDen

New member
כי הוא חתיך..

מה לעשות גם תמיד בכתבות אומרים "פול אאוט בוי סטאר פיט וונטז..."

תודי

פיט הרבה יותר חתיך ושווה מפט אבל פט יותר חמוד ומושי

הגרו

New member
טיפשה, שמו את ספנס לא את ברנד../images/Emo109.gif

ברנד = הסולן של פאניק. ספנס = המתופף שלהם. לידור את טיפשה!

B F M V

New member
XDDDD

אני טיפשה!???? את טיפשה!!! איפה ספנס? אין ספנס?? הוא בצום |זין|

הגרו

New member
חח התבלבלתי עם תמונה אחרת O_O../images/Emo109.gif

והיא עוד טיפשה...

../images/Emo80.gif יאאא גם אני חח

לא רק בגלל השער. יש גם פוסטר של פייטסטאר ואיידן[Aiden] ולא פייר שהעיתון הזה לא מגיע לארץ!!

מותק13

New member
../images/Emo80.gifD::::

שיר השבוע של פוב:saturday שיר השבוע לא של פוב:יש הרבה קליפ השבוע:יש הרבה דיסק השבוע:אין להקת השבוע:פאניק וניקלבאק באסת השבוע:=( עדיף שלא לדעת סרט השבוע:סיפור אהבה בלתי נשכחח
גאאד בכיתי בסוף הסרט
מתכנן\ת לצום?:אההא..מקווה שאשרוד בלי שתייה =( תמונת השבוע:--> הודגש באמצעות מדגישומטיק

MyTearsDontFall

New member
נמ^^

השבוע של פוב: נמממ Sophomore Slump Or Comeback Of Get Busy Living Or Get Busy Dy שיר השבוע לא של פוב:שיה -חפירה- The All-American Reject - The Last Song all american rejects-It Ends Tonight blue october-Hate Me paramore-My Heart from first to last-emily MCR-Welcome To The Black Parade matchbook romance-Stay Tonight קליפ השבוע: נממ MCR-Welcome To The Black Parade דיסק השבוע: אמאמאמ.......שלל אול אמריקן ריגקטס להקת השבוע: All American Rejects Paramore Matchbook Romance באסת השבוע: זה קצת אינטימי אבל זה קשור לאהבה נכזבת[אוו..] סרט השבוע:נמ,לאדעת מתכנן\ת לצום?:אולי תמונת השבוע:סונייי333>

DeniDen

New member
הו סוני סוני ../images/Emo99.gif

שיר השבוע של פוב: calm before the storm שיר השבוע לא של פוב: welcome to the black parade -mcr a town called hypocrisy- LP call me when your sober-ev.. ykwtdtgluip-mcr קליפ השבוע: welcome to the black parade -mcr דיסק השבוע: The black parade להקת השבוע: mcr באסת השבוע: השבוע.. סרט השבוע: לא יודעת הדיוידי של mcr.. מתכנן\ת לצום?: בוודאי שבטח תמונת השבוע:

DeniDen

New member
חחח וסוני בטח שמן יותר ../images/Emo6.gif

אל תקחו ברצינות יום כיפור היום סלחו לי :)

הגרו

New member
וגם ריאן!!!../images/Emo109.gif

אבל אבל שחיף שלי. ואתם לא תקבלו אותו. נא-אה.

m a y a 333

New member
גמר חתימה טובה :)

שיר השבוע של פוב: א ליטל לס סיקסטין.. שיר השבוע לא של פוב: i write sins.. של פאניק. קליפ השבוע: אין. דיסק השבוע: אין. להקת השבוע: FOB
באסת השבוע: אממ לא נסעתי לכינרת בסוף. סרט השבוע: אא לא יודעת. מתכנן\ת לצום?: לא
תמונת השבוע:

למעלה