.Don't tell me what I wanna hear

every me

New member
.Don't tell me what I wanna hear

.Don't tell me what I wanna hear, Afraid of never knowing fear חופש של שבועיים וחצי!!!!!11111 שיר השבוע של פוב: שיר השבוע לא של פוב: קליפ השבוע: דיסק השבוע: להקת השבוע: באסת השבוע: סרט השבוע: מתכנן\ת לצום?: תמונת השבוע: האב א נייס דיי

B F M V

New member
עונה ../images/Emo4.gif

שיר השבוע של פוב: לאדעת
שיר השבוע לא של פוב: My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade אינלי כוח עוד
קליפ השבוע: My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade דיסק השבוע: Black Parade [?!] להקת השבוע: MCR באסת השבוע: ללכת לבית כנסת לסליחות ב-12 בלילה
סרט השבוע: 13 מגניב ראיתי אותו מיליון פעם
מתכנן\ת לצום?: לא חושבת
תמונת השבוע:

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע של פוב: Get Busy Living Or Get Busy Dy שיר השבוע לא של פוב: red flag-bili tallent swing swing- AAR קליפ השבוע: דיסק השבוע:של פאניק ואנדר דה קורק טרי להקת השבוע:פוב AAR ופאניק באסת השבוע: אשתי רצתה להתגרש ממני עכשיו
אממ כואבות לי הרגליים משיעור ספורט
סרט השבוע: מתכנן\ת לצום?:כן תמונת השבוע: יש לי משיכה לא ברורה לגבות

I Hate You ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פוב: שוגר שיר השבוע לא של פוב: Karma Police \ממליצה על השיר! שיר מאוד יפה! קליפ השבוע: Grand Theft Autumn דיסק השבוע: Red Blood Hot suger Chili sex Pepprers Magik להקת השבוע: גאנז נ' רוזס באסת השבוע: אני צכה כסף
סרט השבוע: פוקהונטס! D: מתכנן\ת לצום?: ממש לא תמונת השבוע:

../images/Emo55.gif

שיר השבוע של פוב: Sugar, were going down שיר השבוע לא של פוב: welcome to the black patade- MCR קליפ השבוע: helena- MCR דיסק השבוע: away from the sun- 3doors down להקת השבוע: 3doors down באסת השבוע: - סרט השבוע: - מתכנן\ת לצום?: נראה כבר. תמונת השבוע: >>

Rose131

New member
חשבתי שאנחנו היחידים עם גשר../images/Emo12.gif

שיר השבוע של פוב:אר. לאדעת
שיר השבוע לא של פוב:i never told you what i do for livin- MCR welcome to the black parade- MCR\ Don't close your heart- HIM קליפ השבוע::X דיסק השבוע:אר. deep shadows and brillient highlights- HIM להקת השבוע:אר. MCR נראהלי. או HIM. באסת השבוע:בצפר
סרט השבוע:לאדעת
מתכנן\ת לצום?:נופ תמונת השבוע:אר. איןלי כוח

Charmed Gal

New member
הכל חראגיל. ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פוב: A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me ו- Chicago Is So Two Years Ago. שיר השבוע לא של פוב: מה, חרשתי הרבה השבוע! Britney Spears - Oops I Did It Again, Evanescence - Bring Me To Life, kelly Clarkson - Beautiful Disaster. קליפ השבוע: Fall Out Boy - A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me. דיסק השבוע: Kelly Clarkson - Breakaway. להקת השבוע: Taking Back Sunday. באסת השבוע: החיים?
היום עקץ אותי דבור, היה עכבר בבית ובכללי לא נחמד.
סרט השבוע: למי יש כוח לסרטים? מתכנן\ת לצום?: מתכנן. נראה מה יהיה בפועל.

הגרו

New member
קוז איי דונט רילי לייק יו ../images/Emo109.gif

איי דונט רילי לייק יווו^^ פאח התכוננו לחפירה. [למה תמיד יוצא ששלי הכי חפור בעולם?] שיר השבוע של פוב: לא שמעתי השבוע
שיר השבוע לא של פוב: ~מעתיקה מפאניק~ דה בלאק פרייד - MCR כל האלבום של קאסי הרט - כריסטינה אגילרה סאלי'ס סונג - דה נייטמייר ביפור קריסמס סלו דאון - TAI איי דונט רילי לייק יו - סקיי סוויטנם דה ז'ה וו - ביונסה בום בום בום בום - וונגה בויז [ישן ישן אבל איכותי
] קליפ השבוע: דה בלאק פרייד
דיסק השבוע: קאסי ואולמוסט היר להקת השבוע: TAI ופאניק באסת השבוע: קיבלתי 60 בבוחן במתמטיקה
וילד אחד הלשין עליי
וכמעט נתנו לי לעשות עבודה על סדר וניקיון אבל אנוכי עם יכולת המשחק המדהימה שלי שכנעתי אותה שאני תמימה והיא וויתרה לי^^. אה וכמובן אמא
סרט השבוע: דה נייטמייר ביפור קריסמס ראיתי אותו פעמיים
אה וגם 13 הורדתי אותו אני מתכוונת לראות בקרוב. מתכנן\ת לצום?: לא XD תמונת השבוע: נממממ. >>

מה זה החום הזה?><

איפה החורף?;[[ שיר השבוע של פוב: Where Is Your Boy שיר השבוע לא של פוב: סינרגיה - תראי זה אני קליפ השבוע: u & ur hand של פינק
דיסק השבוע: נינט טייב - יחפה להקת השבוע: סינרגיה
ואול אמריקן ריג'קטס
באסת השבוע: לקרוא בלוג של מישו ולגלות שכל פוסט הוא רוצה להרוג אותי מחדש
סרט השבוע: נו אקזיט
מתכנן\ת לצום?: לא ידוע עדיין:X תמונת השבוע:

באמת איפה החורף ../images/Emo10.gif

העונה הכי כיפית! ובכלל לא חם פה בירושלים.. O_O

Charmed Gal

New member
בדלת? :-*../images/Emo6.gif

מה, אוטוטו חורף. כבר התחילו גשמים. וו הו. ^^

shani judd

New member
אני..

שיר השבוע של פוב:The Pros And Cons Of Breathing שיר השבוע לא של פוב:star girl-mcfly קליפ השבוע:כנ"ל דיסק השבוע:motion in the osean להקת השבוע:-- באסת השבוע:אנערף סרט השבוע: מתכנן\ת לצום?:לא נראה לי תמונת השבוע:

B F M V

New member
כנ"ל../images/Emo45.gif רק לא הבנתי דבר אחד

שמו ת'סולן של פאניק ת'סולן שלדה אקדמי אבל פיט לא הסולן של פוב צריך צומי לפטריק

למעלה