don't get mad get even

forester404

New member
don't get mad get even

הבוקר רכבתי בין צומת כפר נחום לצומת עמיעד בסביבות 8:00 עברה אותי שיירה של 2 אוטובוסים ומכונית. אני הייתי בצד החיצוני של השוליים שהיו מאד רחבים בקטע הזה, האוטובוס הראשון בזמן שעבר אותי ירד מהכביש לשוליים ועבר מספר סנטימטרים ממני. הכביש היה נקי לגמרי, לא היה שום דבר שבא מולו מהצד השני, ולראייה שני הרכבים שנסעו אחריו בכלל לא חרגו לשוליים. לא הייתה לו שום סיבה לעשות את זה, הוא כנראה חשב שזה בדיחה טובה. התגובה הראשונה שלי הייתה לתת לנהג את האצבע ולהמשיך לרכב כרגיל, אבל אחרי 5 דקות החלטתי שאולי בכל זאת יש איזשהו סיכוי להכאיב לנהג אז התקשרתי למשטרה, למרות שהיה ברור לי שאין להם שום יכולת או מוטיבציה להתמודד עם מצבים כאלה, רציתי לעשות את חלקי. המוקדנית הסבירה לי שאם אין לי את המספר של הרכב הם לא יכולים לעשות כלום. אז אם למישהו במקרה יש מידע כלשהו על שיירה של 4 אוטובוסים (ה-2 האחרים באו כדקה אחרי) של חברת "בלו ליין טורס" שעלו מצומת כפר נחום לצומת עמיעד, בשבת בין 07:30 ל- 08:00 או למישהו יש רעיון איך אני יכול לקבל את המידע הזה, אודה לו מאד. האם יש בכלל טעם להגיש תלונה במשטרה או שאני מבזבז את זמני ?

הנה הטלפון שלהם...

בלו ליין טורס מיקום: טבריה טל. 04-6722234 אולי לבעלי החברה יהיה אכפת איך הנהגים שלהם נוהגים?

למעלה