Dont do tomorow what u can do today

• פותח הנושא HFT
  • פורסם בתאריך

HFT

New member
Dont do tomorow what u can do today

אני לא מאמינה יש לי מיליון פקקים ואזלו הכרטיסים לסוף העולם אני כזאת מתה!!!!! יוווווווווווו אני אמרתי מה אין סיכוי שיאזלו הכרטיסים אין סיכוי אין סיכוי אני אעשה את זה כשאני אחזור......אוווווף

אז...

תשתתפי במכרזים
אם יש לך הרבה פקקים, אולי תזכי במשהו... ובקשר להופעה, לא נורא... גם אני נדפקתי בגלל זה... אז צרת רבים... נחמת... לא חשוב

מרילנצח

New member
זה בסדר..

גמני לא הולכת לניצנים.. לא נורא העולם ישרוד.. ויש אחלה מכרזים... ולכי תדעי אולי עוד יצוצו כרטיסים..

מרילנצח

New member
הייתי באה אבל ..

היו מחלוקות קשות ביני ובין החברים שלי שרצו ללכת ליום שאנטי (הופעות של מור בן ארי, ושוטי הנבואה..) ואני וחברה שלי רצינו רוק ת"א.. בקיצור לא קנינו כרטיסים.. ועכשיו כבר אין כרטיסים אז אני לא באה!!!

ZVI Z

New member
מור,חופית

חופית קודם כל אני מזדהה איתך..במצב יותר חרא משלך,אני חושב,ואיך היה בחו"ל???כתבת על זה פה משהו?אם כן שימי לי קישור. ומור וגם חופית,ראיתי פה כבר כמה שמנסים למכור או להחליף או כל מיני כאלה לכל מיני הופעות.לי למשל יש 3 כרטיסים להחלפה/מכירה של אביב והיהודים ועוד מאות דציבלים מיותרים שאם איכשהו יעזרו לכם לא תהיה לי בעיה לעזור לכם איתם איכשהו. וחזרתי מגלות..אני פה לכמה ימים..

HFT

New member
אוי צביקהיוני!!!

מה שלומך??? בא למפגש פורום??? תודה רבה על ההצעות הרבות ועל ההתעניינות בשלומי.כן כתבתי משהו....אוי שכחתי לחפש את זה...טוב אני אכתוב תגובה להודעה הזאת עם קישור.... אי אפשר לתאר במילים מה שהיה בחו"ל ואם צריך אז המילה תהיה OUTSTANDING היה באמת ככה....

HFT

New member
טוב אז אני קצת איטפנטילית עם האינט

רנט אבל זה פשוט שם בעמוד השני עם הכותרת "צוחה בחוקת-מה שבטוח בארץ" סליחה על הבורות

למעלה