donkey ו torec נסגרו

recoil

New member
donkey ו torec נסגרו

SUBS בתהליכי עליה מחדש .. עד שתתחיל העונה השלישית, בואו נקווה שיהיה לנו מאיפה להשיג תרגום.

Angelus

New member
סתם מעניין,

כמה מחברי הפורום רואים את הפרקים מלווים בתרגום? אני לא מוריד את התרגום, גם כי אם כבר תרגום -- שיהיה באנגלית, ו-ב. אין לי כח לפרוצדורה המהירה. מה איתכם?

biסk

New member
אני רואה רק עם תרגום.../images/Emo179.gif

גם כי אני התחלתי לא מזמן לראות את העונה והכל מוכן לא צריך לחכות לפרק ולא לתרגום וגם כי בלי תרגום מבינים את הפרק אבל פחות :/ פעם ניסיתי לראות עם תרגום באנגלית וזה היה לי מהר מדי:|

recoil

New member
זה לא שאי אפשר

אפשר לראות בלי תרגום, אבל יש לפעמים משפטים עוקצניים או בדיחות או פתגמים וכאלה, אז מבעס לא להבין.

aviGODFATHER

New member
עם תרגום...

אפילו שאני יודע אנגלית (אני מתרגם בעצמי), זה פשוט נוח יותר עם כתוביות. לא צריך להיות כ"כ קשוב ולהריץ אחורה בכל פעם שטלפון מצלצל או שמישהו (בבית) אומר איזה מילה ופספסתי שנייה. גם תכניות בעברית אני מעדיף עם כתוביות...

Moreiro

New member
עם.

לא משנה לי אם הכתוביות באנגלית או עברית, אבל אני חושבת שבלי אף אחד מהם מפספסים המון דברים קטנים שאמנם לא רלוונטיים לעלילה ואפילו לא שמים לב שמפספסים משהו, אבל הם תורמים המון להנאה מהסדרה. ולא רק הסדרה הספיציפית הזו.

האמת?...

חברה צרבה את הפרקים ברצף, אולם חלקם אינם מתורגמים וחלקם מתורגמים לספרדית. אני מאוד אוהבת את שתי השפות וטובה מאוד בהן, אולם האמריקאים בולעים מילים ולא קל להבין את המילה. בפרקים המתורגמים לספרדית, אני משהה המון וקוראת לאט-לאט.

aviGODFATHER

New member
יהיה מאיפה להשיג

כרגע מעלים תרגומים לאתרים עולמיים (ותמיד יש את האימיול). בכל מקרה, אני מאמין שעד שנמלטים תחזור יהיה קצת יותר סדר בסצנת התרגום, אבל גם אם לא - תרגומים (במיוחד לסדרה פופולרית כמו זו) ימשיכו לצאת ותמיד יהיה מאיפה להוריד אותם.

recoil

New member
כל הבעסה היא

שלא נראה לי שיהיו עוד אתרים כמו DONKEY ו TOREC שאפשר לראות חוות דעת על הסרט .. או בכלל כמו DONKEY, ששמים עמוד על הסרט לפני שהוא בכלל התפרסם וככה אפשר לעקוב אחרי יציאת הכתובית.

gambiton

New member
עם - בעיקר בגלל הבדיחות או המשפטים העוקצניים

חוץ מזה יש מלא פעמים שסקורפילנד מדבר כזה בגימגום כזה או בלחש כדי שלא יגלו אותו וקצת קשה להבין.. חוץ מזה כבר אמרו פה שאפשר להבין הכל גם ללא תרגום אבל מפספסים את כל הכיף בלהבין את מהלך העלילה.

למעלה