Dona Room 2

rinatt1

New member
כשאת מכבה את האור...יש ריבוע

ריבוע צהוב מעל התנור .. תנסי באור תראי מין ברגים יוצאים כאלו מעל התנור ..זו הנקודה. ואז תכבי את האור ותנסי להגיע לנקודה הזו ותראי את הריבוע ואז את הסימנים של המשולש.. את ההמשך כתבתי ל"טיפה קטנה בגשם"

rinatt1

New member
אני לא מבינה איפה את תקועה...

אבל אני אנסה. אחרי שפתחת את הכספת יש חולץ פקקים את החולץ את מכניסה למגירה בארון ואז את מקבלת גליל נייר את עומדת בשולחן כשהסימנים הירוקים מולך ולוחצת על הגליל נייר וזה רושם לך מה המס' של הכוכב. אח"כ את הולכת לארון של הכוסות ויש שם מין סיר גדול תלחצי בתוכו ותקבלי את הסימנים של האיקס. ותספרי לפי הסימנים כמה כוסות יש מכול סוג ותחברי בינהם וזה האיקס. אח"כ את מכבה את האור והולכת לתנור תראי שם ריבוע צהוב זוהר תלחצי עליו ותקבלי את הסימנים של המשולש ..ולפי זה תסדרי את הכפתורים של התנור ותראי שזה יוצא מין תרגיל עם חיבור.. לי יצא 3+1 וזה 4 ואז הריבוע זה לפי הגלגת וזהו יש לך פיתרון לקוד במקרר. מקווה שהבנת את ההסבר. אם לא תכתבי לי.

rinatt1

New member
אההההה... יש טעות קטנה בהסבר שלי

הריבוע זה מהביצה בסיר...

Lady in red2

New member
אני לא מבינה מה לא בסדר ../images/Emo58.gif

הכנסתי את הקוד והמגירה במקרר לא נפתחת... משולש הפוך - קיבלתי את הקוד מהתנור - 3X2=6. כוכב - 4 לפי הנייר המגולגל. X - ספלים-כוסות ייןXכוסות רגילות - אצלי זה 3-2X1=1 ריבוע מלא - המספר של הביצה בסיר - 3. אז הכנסתי את הקוד 6413 וזה לא נפתח.

rinatt1

New member
../images/Emo12.gifאני חושבת שזה צריך להיות במקום

במקום כפל חיבור תנסי אולי זה יעזור

Lady in red2

New member
אוקיי, הצלחתי לפתוח ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

הקוד מהתנור היה תרגיל חיבור ובטעות כפלתי...
הנייר המגולגל - אם אני לא טועה מקבלים אותו מהמגירה בלי הידית, כשמכניסים לשם את חולץ הפקקים ופותחים אותה.

rinatt1

New member
שאת לא תצליחי לפתור ../images/Emo8.gif

את גדולה!!! אני תמיד נעזרת בך...

Lady in red2

New member
אני פשוט נעזרת בהודעות ב-Nordinho

הם אומרים ש-
אסור להאכיל את העכבר עם העוגה, אבל אני לא מוצאת שום דבר אחר שאפשר לעשות...

rinatt1

New member
אולי צריך להאכיל אותו בחטיף....../images/Emo12.gif

אבל איך פותחים את הארון??

mitzy 22

New member
../images/Emo58.gif ליידי, נראה לי ש..

נתקעת בדיוק איפה שאני נתקעתי קודם..
לגבי המשולש ההפוך: כבי את האור לכי לתנור על קולט האדים תראי נקודה צהובה פצפונת, לחצי עליה. תקבלי שם תרשים כיצד צריך לסדר את הכפתורים בתנור. סובבי את הכפתורים כפי שתואר בתרשים. לכי למקרר, ותנסי שוב לפתוח את המנעולים. אם המספרים שברשותך נכונים, עכשיו זה יעבוד..

eti911

New member
חזרתי למשחק..אני שוברת את

הראש מה קורה עם החטיף..

למעלה