Dona Room 2

mitzy 22

New member
Dona Room 2

משחק בריחה חדש, Dona Room 2. המטרת המשחק היא למצוא את החטיף ולאכול אותו..
(אי אפשר לצאת מהחדר על שלא מנשנשים את החטיף המיוחל..) בריחה מהנה

mitzy 22

New member
וזה החלק הראשון של המשחק, למי שלא

מכיר Dona Room (משחק חביב ביותר, עכשיו נראה איך החלק השני..)
הערה: אפשר לשחק בחלק השני גם מבלי לשחק בראשון.

eti911

New member
אני עדיין במשחק הראשון..

יש שם מברג איפשהוא? (מצאתי נייר בפח, ספר, תמונה, שני חיצים ששמתי בתמונה על הקיר וקלטת. מה עושים עם המספרים על הקיר?

mitzy 22

New member
אם הכוונה עדיין למשחק הראשון

תוכלי למצוא את הפתרון במאמרי הפורום (שיחקתי במשחק מזמן ואני כבר לא זוכרת..)

eti911

New member
תודה, כבר סיימתי.. עכשיו

אני במשחק השני .. (מכורה או לא..?
) מת את הנורה במקום (קולט אדים, אבל כרגע לא רואה כלום...) יש פתרון?

rinatt1

New member
אני תקועה..../images/Emo5.gif

יש לי מזלג חתיכת נייר, ביצים+סיר שמתי בכיור ומלאתי מים וביצה אחת צפה עם המספר4.. אני לא מצליחה לקחת את המפתח ועוד משהו מאחורי הארון .. מישהו הצליח???

eti911

New member
מצאת את הנורה?

(מתחת לשולחן..) תרכיבי אותה בקולט- אדים. כיביתי את האור בחדר, אבל עדיין כנראה חסר שם משהו..

eti911

New member
או.קיי. את המזלג שימי

בצד המגירה של המדיח. תפתחי אותה. תקבלי רשת ופתק. את הרשת שמים בחור של העכבר, לוחצים ליו והוא מוציא סכין עגולה ומפתח. תפתחי את הארון שמתחת לכיריים ותגלגלי את הסכין על השרטוט משמאל לימין. שימי לב למספרים.. (לי יצא 565. את משנה את הסדר לפי הצורות בכספת והקוד הוא: 556. יש שם חולץ פקקים..

../images/Emo58.gif

עם המזלג שלך לכי איפה שהגז ותוציאי ת'חתיכת נייר שתקועה במגירה בצד ימין, תפתחי ת'מגירה ותוציאי את התבנית הזאת. לכי לחור של העכבר ולפני שאת נוגעת בו תכסי את החור שלו עם התבנית, תיגעי בו והוא ירוץ מאחורי הארון ויוציא לך ת'חפץ.. בארון שמתחת לגז תיקחו את החפץ המתגלגל הזה ותניחי אותו איפה שכתוב סטארט תגלגלי על הקו ולפי זה תדעי ת'מספרים של הצורות וזה כמובן מתאים לכספת...

rinatt1

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה

עשיתי את כל מה שאמרת..ועכשיו העכבר עם המפתח בזנב.. אומרים לי שכוכב זה 1 מה עושים??? איך לוקחים את המפתח מהעכבר??

rinatt1

New member
אההההה..ועוד משהו

אומרים שאיקס שווה ל- ספל + כוס יין+ כוס. כלומר יש 3 ספלים + 2 כוסות יין + כוס = 6 . נראה לי, האם זה נכון??? אז יש לי כוכב= 1 איקס= 6 משולש=5 (מהגלגלת) ריבוע=4 (מהגלגלת) או אולי זה הביצה?? אוףףףףף אני לא יודעת, המספרים לא נכונים.. פליזזזזזזזז עזרה.

mitzy 22

New member
../images/Emo58.gif

המספרים שקיבלת מהגלגלת יעזרו לך לפתוח את הכספת שמעל הכיור. הערה קטנה: בכל משחק המספרים והנוסחה ל-X משתנים.. אני תקועה בשלב פתיחת המנעול במקרר, אני לא מבינה איפה הבעיה, נראה לי שהיא טמונה במשולש ההפוך.
למישהו יש מושג איך מוצאים אותו?

rinatt1

New member
מצאתי עוד משהו../images/Emo178.gif

איפה ששמנו את המנורה, מכבים את האור וברגע שמסתכלים על האור מהנורה מעל התנור יש ריבוע קטן זוהר (צהוב) לוחצים עליו ואז יש איזה פתרון למשולש שלא הבנתי... תנסו!!!

mitzy 22

New member
מה עשית בדיוק?!

אני כבר התחלתי להשתגע מזה!! מליון פעם כיביתי את האור, אבל לא מצאתי שום ריבוע קטן צהוב..

rinatt1

New member
יששששש הצלחתי../images/Emo140.gif

הסימון שהיה בחושך של המשולש אם מכוונים את הכפתורים של התנור לפי הסימנים אז מקבלים מספר.ישששששששש הצלחתי להוציא את הגבינה..
למי שרוצה את הקוד: המשולש =4 כוכב=1 איקס=6 ריבוע=4 יששששששששששששששששששששש

eti911

New member
איזה סימנים?Q! לא מוצאת

שום נקודה אני כל הזמן מכבה את האור. ומה עם הכפתורים של התנור? והעכבר עם המפתח?

למעלה