Don Omar & Lucenzo - Danza Kuduro

candyheart

New member
קראתי../images/Emo13.gif

אני תמיד אוהבת לקרוא את ההודעות שלך והפוסים שלך.
אני שמעתי על כל הזמרות האלה,אבל לא יצא לי לשמוע את רובן.אני אשים אליהן לב ואני מקווה שאיכשהו אצליח להגיע אליהן מתישהו.

Someone 2011

New member
../images/Emo207.gifראיתם את הקליפ שליל קים עשתה ?

לא יודע אם מישהו שמע על זה פה, אבל אחרי המריבה עם ניקי מינג' (המלכה!!) היא הוציאה שיר תקיפה נגד ועכשיו נוכחתי לגלות שהיא עשתה גם קליפ בנוסף לכל. (כל כך חסרת חיים, מנסה איך שהוא להחיות ארת הקרירה המדשדשת באפלה שלה אחרי איזה 8 שנים שלא שומעים ממנה כלום ...בקיצר, תמצאי חיים ודחוף .. אני בטוח שאם לא היה את זה לא היינו שומעים ממנה גם עוד 10 שנים .. חח איך אנשים כל כך קנאים בהצלחה של אחרים, אז מה אם ניקי מצליחה יותר ממך עכשיו, תאכלי את הלב בשקט, ועוד הכי קטע זה שהליל קים הזאת התחילה את כל המריבה הזאת.... ) כן ניקי לא נכנעה והוציאה לה איזה טייזר לשיר נגד. די אהבתי, הייתי רוצה לשמוע את המלא.

2Dirrty4U

New member
עם כל הכבוד לניקי,

ליל' קים אוכלת אותה בלי מלח. קים בהחלט מלכה בכל מה שנוגע לראפ נשי בזמן שניקי הולכת לאיבוד בין פופ לבין אשכרה ראפ. מה גם דיסים כאלה זה דבר מאוד מאוד נפוץ בעולם הראפ, לא משהו שיש להתרגש ממנו, אבל אני מסכימה שהקליפ מיותר. אם כבר דיסים - אין על הדיס של אמינם על מאריה וניק: http://youtu.be/kzHnNPLWsDQ

Someone 2011

New member
אני מסכים איתך חלקית.

לדעתי ליל לא "אוכלת אותה בלי מלח". יש לשניהן סוג שונה של גישה למוזיקה ראפ. בעוד שניקי מנסה וחוברת לכמה סוגים של המוזיקה, היא גם זמרת וגם ראפרית והיא עושה את שינהם מעולה. אני לא שמעתי ראפריות כמו ניקי, (ליל קים סבבה והכול, אבל אצל ניקי יש את הסוג של ה"חירפון" שזה מה שעושה לי את זה אצלה. היא כאילו בכל שיר עושה מה שבא לה עם ההברות של המילים, הצעקות הלא מוגדרות ... החזרה על אות מסויימת מספר פעמים .. יש לה משהו מיוחד. אני חושב שדווקא שהיא לא הולכת לאיבוד, כי היא רוצה לחבור לכמה שיותר קהל (שיש בפופ שבמיינסטים מן הסתם, אז ככה שגם את הראפ היא לא מרפה ממנו ואת החלקים שהיא עושה ראפ אני מאוד אוהב ..) בסופו של יום, אני חושב שניקי יותר ראפרית מאשר זמרת פופ ... ( אם כי מה שקרה עם סופר באס הוא די מוזר שהוא ככה מצליח שהוא די פופ ולא היפ הופ כל כך .. אבל זה הקטע שהיא בכלל לא רצתה לשחרר אותו ורצתה ללכת יותר לכיוון ה""ראפ" אבל מה לעשות שהשיר להיט!! אז היא חייבת לזרום עם הזרם ולשחרר וראינו שהוא הפך לחתיכת דבר עם הזמן הוא יותר ויותר מצליח.... ותכלס אני לא חושב שיש לשניהן משהו לריב, יש מספיק מקום לשניהן. חחח חזק!! אני מכיר את זה, הוא חנק אותי ... אחרי שמאריה עם השיר והקליפ שלה "אובסס" שהוא על אמינם ...

Bright Unicorn

New member
מלכת R&B יש אחת

מי שבאמת התחילה הכל, היפ הופ, אר אנד בי, פופ, דאנס זאת מיסי... היא הייתה שרה ועושה ראפ בצורה מדהימה, עם חירפון שאוכל את שתיהן יחד, כותבת מלחינה ושרה, פשוט גאון למרות שליל קים באמת מוכשרת, והדיס הזה אותי באופן אישי דוקא מאד משעשע...

Someone 2011

New member
לא יודע .. לא מתחבר בכלל למוזיקה שלה ....

גם היא בכלל קיימת ?? לא שמעתי ממנה לפחות איזה 7 שנים!! חח היא כבר נוסטלגיה ... עכשיו הכול השתנה .. הראפ שלה היה מתאים אולי בשנות ה-90 ככה אבל עכשיו כולם סוג של התמסחרו וזה ממש לא כמו שהיה פעם .. אני לא חושב שאפשר להשוות ביניהן .. והחירפון שלה זה ממש לא מה שיש לניקי, ניקי הולכת כל הדרך עם זה... כמו שאמרתי, גם זמרת וגם ראפרית אני לא חושב שאפשר למצוא כל כך מהר ... וזה הייתרון של ניקי.

Bright Unicorn

New member
היא כבר לא ממש פעילה בשטח

אם כבר אז מאחורי הקלעים וגם זה פחות.. (היא הפיקה את סיארה ועוד הרבה אמנים אחרים) והיא מאד זמרת... הרבה יותר זמרת מניקי לפחות שאני מאד מתחבר אליה לקול הצפצפני, ולדמות בכלל, פשוט מיסי זה הדבר האמיתי, גם כשהיא שרה מלבד היותה ראפרית עצומה היא זמרת. אולי בגלל שאינך מתחבר אליה לא יצא לך לשמוע מספיק שירים שלה כדי להבין זאת כי לניקי באמת אין שום יתרון כישרוני אליה.

Someone 2011

New member
זאת דעתך והטעם שלך אחי...

לדעתי, המיסי הזאת עשתה את שלה ולא פלא שלא שומעים ממנה יותר, כנראה שאין לה או היא לא רוצה לספק יותר מוזיקה ... תאמין לי שיצא לי לשמוע מספיק שירים שלה ... לא יודע, לא מתחבר אליה .. אני ממש לא אוהב את הצורה שהיא שרה ... זכותך לומר שהקול של ניקי צפצפני, אני ממש לא מסכים עם זה. מיסי כבר עשתה את שלה כמו שאמרתי....ולמקרה שלה הייתי אומר - "עבר זמנה בטל קורבנה .. "..

theone24

New member
בשנים האחרונות היא סבלה מבעיות בריאותיות,

ועדיין סובלת למי מה ששמעתי. היא הולכת לחזור בקרוב עם אלבום חדש, Block Party שמו.

2Dirrty4U

New member
מיסי היא באמת יותר R&B

בהשוואה לליל' קים שהיא יותר הארדקור ראפ... בכל מקרה שתיהן תותחיות. לניקי יש עוד דרך ארוכה מאוד לעבור בשביל להתקרב ל-2 השמות האלו.. אבל אם היא רוצה בזה אז היא צריכה לנטוש את הפופ ולהתמקד בראפ. ואם מדברים כבר על ראפריות גדולות אז בנוסף לליל' קים ומיסי אליוט הייתי מוסיפה גם את איב.

Music Man XD

New member
חבל לי מאוד

שניקי מתבזבזת על שירים מעפנים בטירוף. אני מקווה שהאלבום הבא שלה יהיה היפ הופ טהור ומופק היטב.

hollypop girl

New member
איב לא ברמה של שתהין (ממה ששמעתי

ממנה, עד עכשיו). אני לא מבינה אותך, מה רע שניקי מערבבת פופ עם ראפ? זה מקורי (פחות או יותר) וזה נשמע טוב, יש לה שירים שהם נטו ראפ (ראפ מסחרי יותר מליל קים בשנות ה-90 אבל ווטאבר) כמו DID IT ON EM ושירי פופ\ראפ דביקים כמו SB. מה רע בשילוב?

בתיאוריה זה לא רע,בתיאוריה שום דבר לא רע.

בפועל,מדובר בשירים מאוד משעממים וחסרי מעוף שלא מבאטים את כישורי הראפ המצויינים שלה ולא שומעים אותה נוכחת שם. לא מרגישים את הכריזמה המיוחדת שלה. שירים מאוד חלשים שלא מתרוממים. אין הרבה שירי ראפ נטו שם. אולי 2-3. כל השאר זה שירי פופ משעממים שלא מתרוממים לשום מקום.

2Dirrty4U

New member
../images/Emo45.gif

היא עושה חרא פופ וראפ לא רע... אז יאללה, תרדי מהפופ ותשקיעי במוזקת היפ הופ.

אני לא אומרת לה מה לעשות ואיזה ז'אנר..

ברור בתור מישהי שיש לה כישורי ראפ,רצוי מאוד מאוד שהיא תבטא אותן במלוא הביטוי העצמי...אבל שתעשה איזה ז'אנר שהיא רוצה,העיקר שהמוזיקה שלה תהיה טובה. זה לא משנה איזה ז'אנר אתה עושה-זה משנה איך אתה עושה אותו. זה נכון לגבי כל אמן.

RedOne8

New member
../images/Emo45.gif אני דווקא ממש אוהב חח

למה ראפר חייב לעשות ראפ ולא יכול לצאת מהמסגרות הקבועות שלו? ניקי אמנם עושהמוזיקה מאוד "רגילה ובנאלית" אבל לדעתי זה עושה אותה הכי פורצת גבולות - ציפיתם לראפ אבל קיבלתם להיטי דאנס חח...

Someone 2011

New member
../images/Emo45.gif צודק!!!

דווקא בשירי פופ היא מאוד מצליחה ... וזה טוב שהיא לא מתקבעת בסוג אחד אלה בוחנת את כל הסוגים .. זה יותר מעניין ויותר "קונה את המאזין" ... היא יכולה להצליח בשני הסוגים לדעתי. אבל היא צריכה לעשות הפרדה.

למעלה