אני מסכים איתך חלקית.
לדעתי ליל לא "אוכלת אותה בלי מלח". יש לשניהן סוג שונה של גישה למוזיקה ראפ. בעוד שניקי מנסה וחוברת לכמה סוגים של המוזיקה, היא גם זמרת וגם ראפרית והיא עושה את שינהם מעולה. אני לא שמעתי ראפריות כמו ניקי, (ליל קים סבבה והכול, אבל אצל ניקי יש את הסוג של ה"חירפון" שזה מה שעושה לי את זה אצלה. היא כאילו בכל שיר עושה מה שבא לה עם ההברות של המילים, הצעקות הלא מוגדרות ... החזרה על אות מסויימת מספר פעמים .. יש לה משהו מיוחד. אני חושב שדווקא שהיא לא הולכת לאיבוד, כי היא רוצה לחבור לכמה שיותר קהל (שיש בפופ שבמיינסטים מן הסתם, אז ככה שגם את הראפ היא לא מרפה ממנו ואת החלקים שהיא עושה ראפ אני מאוד אוהב ..) בסופו של יום, אני חושב שניקי יותר ראפרית מאשר זמרת פופ ... ( אם כי מה שקרה עם סופר באס הוא די מוזר שהוא ככה מצליח שהוא די פופ ולא היפ הופ כל כך .. אבל זה הקטע שהיא בכלל לא רצתה לשחרר אותו ורצתה ללכת יותר לכיוון ה""ראפ" אבל מה לעשות שהשיר להיט!! אז היא חייבת לזרום עם הזרם ולשחרר וראינו שהוא הפך לחתיכת דבר עם הזמן הוא יותר ויותר מצליח.... ותכלס אני לא חושב שיש לשניהן משהו לריב, יש מספיק מקום לשניהן. חחח חזק!! אני מכיר את זה, הוא חנק אותי ... אחרי שמאריה עם השיר והקליפ שלה "אובסס" שהוא על אמינם ...