Don’t Bother מתוך המופע

perrinat

New member
ויש גם פרסומות

"MTV ישדרו שעתיים של תוכניות המוקדשות רק... לי. אני אופיע באופן בלעדי במיוחד למעריצים שלי" חמודה

Moor 87

New member
אסאקייל! תגיד

היא שרה בסך הכל 7 שירים? או שרק 7 ישודרו ? אולי היא שרה יותר בהופעה? יצא די וי די? איך מתאים.. חח

El Argentino

New member
לצערי רק 7... וכל ה-7 ישודרו לפי מה

שהבנתי! (נכון שזה באסה רק 7?)... היא היתה יכולה כבר לשיר את כל השירים... חבל
לידע כללי, המופע הזה של Shakira MTV 5 Stars אורך לא יותר מחצי שעה! אבל מקורות יודעי דבר סיפרו לי שלקח לשאקירה, ללהקה ולצוות הטכני לצלם את כל זה לא פחות מ-3 שעות!!! איזה כייף לקהל שהיה באולם אהה? (היות ושאקירה התרגשה, היא התבלבלה במילים ואפילו הזילה דמעות, היא גם לא כ"כ הרגישה טוב... אם אתם זוכרים באותו שבוע היא היתה אמורה להתארח ב-TRL בלונדון והיא לא הגיעה לאולפן מכיוון שהיו לה מיגרנות אז היא התקשרה לאולפן והתנצלה... בכל מקרה אותה תוכנית של TRL צולמה ממש באותו היום שצולם המופע הזה וחלק מהקהל שנכח במופע נכח גם ב-TRL)... לגבי DVD, לפי השמועות בסוף השנה האזרחית תחילת ינואר אמורה לצאת גירסה מפוארת של VOL. 1 + VOL. 2 + בונוסים ויש האומרים שגם המופע הזה יהיה חלק מה-DVD... (הלוואי) אבל זו רק שמועה, תתפללו שזה יהיה נכון!
מור, זו לא הפעם הראשונה שאתה קורא את המחשבות שלי! ממש טלפתיה...

Moor 87

New member
חחח ../images/Emo45.gif באמת הלוואי! את הגרסה

המהודרת אני אקנה.. חח למרות שכבר יהיו לי 2 הדיסקים...

El Argentino

New member
מה אני אגיד? לי יש מ-VOL. 1

3 העתקים: 1. גירסת CD רגילה! 2. גירסת CD + DVD (כל אחד בנפרד)! 3. גירסת הדואל דיסק!
... נחכה להתפתחויות בנושא,

Moor 87

New member
בשביל להזמין מאמזון

צריך ויזה בינלאומית? יש לי ויזה חייל, והיא עובדת רק בארץ כמובן ..

El Argentino

New member
לא, אתה יכול להזמין גם עם ויזה

מקומית בתנאי שהיא בעלת 16 מספרים... לגבי ויזה חייל אני ממש לא יודע לומר לך מצטער... (לי אישית, בן דוד שלי קנה לי מאמזון הוא חי בארצות הברית וכשההורים שלו נסעו אליו לביקור הם הביאו לי כמה דיסקים על הדרך כך שאני לא ממש יודע איך זה לקנות מאמזון).

El Argentino

New member
קח בחשבון שאתה צריך לשלם משלוח +

מע"מ כך שזה לא יוצא זול... בהצלחה,

MikeR

New member
וווואווווווו!!!!!!!

המופע פשוט מעולהההההה!!!! אהבתי הכולללללללללל ובמיוחד כמובןןן את COSTUME ההופעה הייתה ענקיתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!

Sinner Girl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הופעה מדהימה
. היא רוקדת כ"כ יפה
. גלים בבטן אני כבר יודעת לעשות
אבל אבל עדיין לא הבנתי, כאילו היא מרימה את החזה מהבטן, כי סה"כ זה קל לעשות את זה, אבל זה נראה שהיא עושה משהו מיוחד ומסובך.. ולא הבנתי איך;[.

למעלה