dominant species בארץ?

neurotica

New member
dominant species בארץ?

בוקר טוב!
מקווה שאני פונה למקום הנכון, אם לא, אשמח אם תפנו אותי.

ידיד שלי החליט שהוא רוצה ליום הולדת את המשחק dominant species.
האם ניתן בכלל למצוא אותו בארץ?

שאלה נוספת - אם מוכרים את המשחק בארץ זה אומר שהוא מתורגם, נכון? כל הקלפים, ההוראות?
פשוט מצאתי אותו גם באיביי [לינק], ואני מתלבטת אם כדאי להזמין משם. (זה בכלל זה? וזה מחיר שנראה לכם בסדר?)

תודה מראש לכל מי שיגיב!

regex

New member
תשובות

אכן משחק מאד ראוי!

בארץ סיכוי קטן שאולי יש אותו לפריק, אבל בסבירות גדולה יהיה לך יותר משתלם להזמין אותו מחול.

לדעתי האידאלי זה להזמין אותו מ GMT ישירות כי משום מה הם עדיין שולחים לפי תעריף של משלוח ימי שכבר מזמן לא קיים.

ממה שבדקתי באתר שלהם המשחק הוא 79$ ומשלוח לארץ 21$ (!!!! אין דברים כאלו - בפועל זה בטח עולה להם 60$ זה משחק סופר כבד) ככה ש 100$ וזה אצלך בבית.

ההנחה שלך שהחוקים מתורגמים היא שגויה - הכל באנגלית אך אני יכול להעיד שהם כתובים בשפה די פשוטה ודי קלים להבנה.

עוד הערות:
1. הלינק שהראת הוא עבור משחק הקלפים ולא המשחק המקורי - סביר להניח שזה לא מה שאת מחפשת.
2. יש 2 גרסאות של המשחק כשהשניה יותר יפה ועם חלקים יותר איכותיים - קחי את זה בחשבון (לא שבמקור היה משהו רע)

אם את צריכה עוד פרטים אל תהססי לשאול

neurotica

New member
וואו, תודה על התשובה!

ועכשיו אני קצת מבולבלת לגבי מה שהילד רוצה.

זה הלינק שהוא שלח לי: http://boardgamegeek.com/boardgame/62219/dominant-species
האם זה המשחק המלא או משחק הקלפים?

בכל מקרה, בGMT מצאתי משהו שעולה 29$, אז אני מניחה שגם זה רק הקלפים. תוכל לתת לי לינק למשחק המלא בGMT?

ycyclop

New member
אפשר להתנסות ב-iPad

עבור 5$ בלבד ניתן לקנות את המשחק ל-iPad ולהתנסות ולראות אם המשחק מתאים. המשחק מעולה אבל לא קל או קצר. אבל בהחלט הדרך הכי טובה להזמין אותו היא ישירות מ-GMT

neurotica

New member
הממ נראה לי שהוא רוצה את הדבר האמיתי

פלוס, אין לו אייפאד.

אבל תודה על התגובה בכל מקרה.

Diabolic

New member
הזמנה מחו"ל

אני קניתי אותו באמריקה במחיר של 52$ כולל משלוח לאמריקה ושלחתי אותו לכתובת אמריקאית -buy2usa.
שילמתי על משלוח לארץ 25$ באוניה.
סה"כ יצא 77$.
זמן הגעה - קרוב לחודשיים(כמובן הגיע כבר).

neurotica

New member
הממ, כן. גם זו אופציה.

מסטופ למשל. לא חשבתי על זה. תודה!
דרך איזה אתר קנית אותו בפועל, גם דרך GMT?

למעלה