Domain Policy Over WAN

Zig35

New member
אה... כן...

ועוד דבר קטן - אם כל הבעיה שלך זה ה-fu**ing מחשב החדש הזה והפעם הראשונה שנכנסים איתו לרשת (כל משתמש בנפרד), אז שישלחו אותו אליך חזרה, תיכנס בו לרשת, כולל עם כל אחד מהמשתמשים, שיקבלו את הפרופילים שלהם עליו, ואז תשלח להם אותו חזרה, ותקווה שזה מספיק (ושהוא לא ייתקע גם כשכל מה שהוא צריך לעשות זה לסנכרן כמה settings כל פעם). לא אומר שהוא לא ייתקע יותר - כי סביר להניח שכן, אבל לפחות זה ירוויח לך קצת זמן עם הבוסים [וייתן לנו קצת שקט מהבעיה הזו
] אגב, מה אומרים הלוגים של השרת והמחשב המעורבים? בד"כ שווה לבדוק אותם... אני בטוח שעשית את זה, אבל לא אמרת לנו שום דבר בעניין. וזה די רלבנטי.

כמובן שכבר בדקתי

בצד של השרתים לא נרשם שום דבר... מה שנותן לי יותר אמונה שזו באמת בעיית רשת מסוג כלשהו. בצד של המחשב המרוחק נרשמת שגיאה מאוד מאוד כללית של ווינדוס שאומרת תכלס שהוא לא הצליח להעלות את הפרופיל (מדהים איך לא עליתי על זה בעצמי) בכל מקרה אני מבחינתי נטשתי את הבעיה עד שבאמת לא יבואו לקראתי עם כמה בדיקות. כמו זו שציינתי קודם שלא בדקו לי את הפיירוול מחדש. אהה ומייל לא תופס מקום על הקו רשת הזה... מהסיבה הפשוטה - אין להם מיילים עדיין...

למעלה