DOK

cbr1100

New member
DOK

קניתי DOK של חברת PQI בנפח 2 ג'יגה. במחשב רגיל ה- DOK מזוהה אבל בנייד הוא מזהה אותו ככונן אבל אי אפשר לבצע בו פעולות כמו שמירה או פתיחת תקייה חדשה וכו'. אין בעיות עם כניסות ה- USB כי מחוברים אליהם התקנים אחרים והם עובדים מצויין (כולל DOK אחרים). הבנתי שיכול להיות קשר לתוכנת ה- U3 שמותקנת ב- DOK. יכול להיות ??? האם יש פתרון אחר ?? האם ה- DOK יכול לעבוד גם ללא תוכנת ה- U3 (לפרמט אותו) ?

RoyBO

New member
תפרמט

יש לי כזה, אמנם לא הייתה לי בעיה עם התוכנה, אבל מי צריך אותה בכלל. פשוט תמחק אותה.

bar666xp

New member
מה הבעיה במדויק...

תוכנת הU3 היא בCD וירטואלי... כל מה שהיא עושה זה איכון בשורת המשימות שדרכו אפשר להפעיל תוכנות שיהיו מותקנות בDOK.. כמו דפדפן {כדי לקחת איתך את המועדפים שלך} וכדומה... {יש המון תוכנות לU3 ו/או POTBLE}. אתה מקבל הודאת שגיעה כל שהיא או שהוא פשוט לא מפעיל את הU3 עצמה? כל הDOK לא מזוהה? בעיקרון לא ניתקלתי בבעיה שקשורה לU3 אלה לאחר ביטול ההפעלה האוטומטית שלו בחיבור הDOK הוא פותח/מציג את תוכן הCD הוירטואלי ללא הפעלת התפריט/איכון U3 אם תפעיל את הLaunchU3.exe התפריט/איכון יופעל/יופיע... ובמחשב שלי/MY COMPUTER בכל מקרה מופיעים... שני סמלים ""חדשים"" אחד U3 SYSTEM שהוא הדיסק הוירטואלי והשני U3 DISK שהוא הDOK עצמו.

cbr1100

New member
אחרי פירמוט

ה- DOK ממשיך להיות מזוהה במחשבים אחרים אבל במחשב הנייד. כלום. הוא מזוהה ככונן חדש אבל לא מראה את התוכן שבו, ולא נותן לשמור עליו כלום. יכול להיות שזו בעיית הגדרות בכניסות USB ?? למרות שהתקנים אחרים הוא מזהה ומקבל וגם DOK אחרים.... עזרה ......

bar666xp

New member
מופיעים ה""כוננים"" החדשים ב"המחשבשלי"?

אם כן נסי לפתוח את הדימוי CD צריך להופיע בו התוכנת U3.

cbr1100

New member
פתרון הבעיה

אחרי חקירה תחת לחץ מתון המחשב הודה !! האשם הוא הפיירוול. בזאת תמה המלחמה הנוכחית. תודה על העצות

bar666xp

New member
../images/Emo2.gif הFIREWALL?!

לא הבנתי איך זה מתקשר אבל טוב שיהיה.

למעלה