DOG TV סוף שבוע רגוע

פנליסט

New member
DOG TV סוף שבוע רגוע

המיסטרס שלי מחזיקה במגרה של הארון באמבטיה קולר שחור ועבה שמיועד במקור לכלב גדול.
אבל ביחסים בינינו יש לקולר הזה תפקיד מאוד החלטי וברור: בשנייה שהוא נסגר על הצוואר שלי אני הופך לכלב!
זאת אומרת בדיוק את זה. אני מיד יורד לארבע, אסור לי לדבר, אסור לי להשתמש בידיים ואם אני צריך פיפי אני
צריך לשכנע אותה ביבבות שתוציא אותי לאדנית שבמרפסת. בקיצור - אושר גדול.
בשבת בבוקר קיבלתי וואצאפ " מזג אויר מושלם, אני רוצה לצאת היום לטייל "
שעה מאוחר יותר, כשהתייצבתי בדירה כמו שדרשה, היא הודיעה לי "שינוי בתוכנית... אני נוסעת עם XXX "
( חברה שלה )
כשראתה את האכזבה על פני אמרה " תן לי את הטלפון שלך " ואחרי שהגשתי לה אמרה " תתפשט ורד על
ארבע". מיד צייתי ועשיתי מה שאמרה.
היא יצאה מהחדר וחזרה כעבור דקה, נעמדה מעלי ואז הרגשתי את קרירותו של העור של הקולר שנסגר על
צווארי.
מאותה שנייה לא יכולתי לשאול אותה לאן היא נוסעת, מתי היא חוזרת, רק ליקקתי בכלביות את כף רגלה היחפה.
" מי כלב טוב ? " אמרה וליטפה את ראשי...
היא הפעילה טלוויזיה והעבירה לערוץ DOG TV ( כן ... יש דבר כזה ) ועל הרצפה במטבח השאירה שלי קערית
עם מים וקערית עם קורפלקס כזה של כדורים חומים שנראה כמו בונזו.
ואז היא יצאה לטיול , ואני נשארתי לבד בדירה שלה, ללא בגדים, עם הקולר על הצוואר וערוץ לכלבים בטלוויזיה.
לא ככה חשבתי שאעביר את היום, ידעתי שהיא מציצה עלי מדי פעם בעזרת מצלמת הרשת
( שאני התקנתי לה ... צחוק הגורל ) אבל כעבור כמה דקות של הבנה של מצבי החדש נכנסתי לסאב ספייס
מטורף והחלטתי לחוות את החוויה עד הסוף.
רבצתי על השטיח בסלון , צפיתי בערוץ המיועד לי שבו רואים כל מיני חיות וסרטי טבע בצבעוניות
סגולה מוזרה ( האמת בתור כלב זה נראה לי די חארטה )
בצהרים הלכתי למטבח , על ארבע כמובן, ואכלתי מהבונזו ישירות מהקערית. אחר כך ליקקתי את הכפכפים שלה
שנשארו בבית ויכולתי לטעום את המליחות הזאת שלה שאני כל כך אוהב .
האמת, שהרגשתי בדידות, ממש התגעגעתי, נרדמתי על השטיח והתעוררתי כשכבר היה חושך, לא ידעתי מה
השעה. המוח שלי נכנס לסוג של ניוטרל ובהיתי ( בעיני כלב) במסך הטלוויזיה.
כשסוף סוף שמעתי את המפתח במנעול הדלת ליבי התמלא שמחה ודהרתי את הדלת לקבל את פניה
קפצתי וליקקתי את ידיה ורגליה והיא רק אמרה לי " אין עליך ! אתה כלב מושלם... יש לך פיפי ? בוא למרפסת "

יפה :)

אהבתי מאד
וגם כתוב בצורה יפה

A לוןA

New member
חוויה יחודית

לא יודע אם זו פנטזיה או מציאות- אבל זה מוכיח (לי) דבר אחד - סאב ספייס יכול להיות עניין מנטלי לגמרי.
&nbsp
אהבתי!

פנליסט

New member
באותו ערב...

באותו ערב הלכנו יחד עם עוד חברים לכיכר הבימה להפגנה נגד מתווה הגז.
( הפעם הייתי בלי הקולר )
עמדנו בחלק הרחוק יותר של הכיכר ליד בריכת המים והיו שם כמה בעלי כלבים
ששחררו אותם לשחק זה עם זה רצו רדפו ונשכו נשיכות משחק כמו שכלבים עושים.
ואז המבטים שלנו ( מיסטרס ואני) הצטלבו והיה נורא מצחיק, כאילו היא אומרת לי
"החבר'ה שלך"
נו, אולי פעם היא תצרף אותי למשחק.

למעלה