dog eat dog

forester404

New member
dog eat dog

הייתי לפני שבוע בראיון ב-IBM דיברתי עם המראיין הנחמד 5 דקות, הוא שאל אותי אם יש לי סיווג בטחוני , אמרתי לו שלא, אז הוא שלח אותי לדרכי. נסעתי שעתיים בשביל ראיון של 5 דקות, אפשר היה למנוע את הכל בעזרת בירור קצר בטלפון (טכנולוגיה ש-IBM בוודאי שולטת בה היטב) אני בטוח שזה לא היה בכוונה ולא היה אישי וכו', אני רק הייתי רוצה להביע בהזדמנות זו את גועל הנפש שאני מרגיש מזלזול של מראיינים במרואיינים, שום דבר מעבר לזה.

WSAEWOULDBLOCK

New member
been there

אני ממש מזדהה איתך. אני הייתי בראיון שהמראייו התחיל ללגלג על (חוסר) הידע שלי (בתחום שלא הייתי מנוסה בו בכלל - מערכות מבוזרות). זה היה ב- monosphere. פשוט פלצנים. טוב גם ככה פיטרו שם המון.

yaronsh

New member
אל תקלקל בשביל שתי דקות היי

האיש ברעיון העבודה שלך היה ישיר וישר. וברגע שהוא ידע שאתה לא מתאים , במקרה בגלל סיבה שאולי לא ביררו איתך, הוא מיד אמר לך. אבל את/ה היית מעדיף שיאמרו לך בסוף הרעיון , "טוב תלך אנחנו ניצור קשר" ולהשאיר אותך באופוריה שאולי יקבלו אותך. זה המחיר תבחר/י ישירות או סיבוניות

forester404

New member
תקני משפט בעברית קופסא מה?

איך אני אוהב שאנשים אומרים לי מה אני חושב ומה אני מתכוון! אני מתכוון בדיוק למה שכתבתי: שאפשר היה לברר את זה בטלפון במקום שאני אצטרך להגיע לשם פיזית. "במקרה בגלל סיבה שאולי לא ביררו איתך, הוא מיד אמר לך" הטיעון הלוגי הזה נשגב מבינתי, בבקשה אל תטרח להסביר. "היית מעדיף שיאמרו לך בסוף הרעיון" כן באמת ? ומה עוד הייתי מעדיף ? "תבחר/י ישירות או סיבוניות" אז אם כבר העלית את הנושא הזה אז המראיין הישיר והישר שלי גם אמר לי כשעזבתי שהוא ישמור אצלו את הקו"ח על השולחן ואם יצוץ משהו מתאים הם יתקשרו איתי. (ברצינות, זה מה שהוא אמר)

למעלה