Does anyone have

Jerzet

New member
Does anyone have

any video or access to any of the stuff that was filmed on Friday morning for the Gidi Gov show?

roei90210

New member
זה בוידאו..

ככה שאני לא יכול. אלא אם מישהו מכיר דרך אחרת שאפשר לעשות את זה

Lablabla

New member
אם אתה מכיר מישהו

שיש לו כרטיס עריכה/טלוויזיה, אפשר לדגום את הסרט למחשב ולהעלות אותו לאתר שנותן להעלות סרטים לאינטרנט (youtube.com למשל)

SoulaR

New member
אולי אם יש לך או לחבר שלך

יש כזה משהו לא יודע בדיוק מה, שהופך סרטי וידאו לקבצי וידאו במחשב, ואז אפשר להעלות אותו לאתר של הורדות ולתת לנו להוריד.. אז אם אתה מכיר מישהו שיש לו את המשהו הזה, בבקשה תעלה לנו את ההקלטה.

gadotmi

New member
גם וידאו זה טוב

במידה והקלטת תגיע לאזור המרכז, יש כאן מספיק מומחים שיכולים להעביר את זה לפורמט הנדרש. אני יודע שנהריה זה רחוק, אבל שווה את הטרחה !! מה אתה אומר? יש מצב?

roei90210

New member
יש מצב

יכול להיות שאני אהיה בת"א ביום רביעי. נעדכן בהמשך

gadotmi

New member
רועי, תתקשר אלי טלפונית

אם אתה מגיע לאזור ת"א עם הקלטת - יופי. גם אם לא - יתכן שנוכל למצוא דרך להעביר עותק של הקלטת מנהריה למרכז. אני מבטיח להשתדל לתאם את ההעברה הזו.

ih10

New member
זה באויר, בלינק שפרסמתי כאן בשרשור

משום מה זה לקח הרבה זמן אבל בסוף זה עלה

Yo-man

New member
עובד שיגעון

שלחתי כבר לחברים, משפחה, מכרים וזרים גמורים.

ih10

New member
יש לי את זה מוקלט

על הDVR/מחשב המדיה שלי. אני רציתי להעלות את זה כבר בסופ"ש אבל בגלל הקריסה של מחשב עריכת הוידאו דחיתי את זה, אני אנסה להעלות את זה בעזרת מחשב המדיה

ih10

New member
הנה זה ועוד כמה דברים

בזמן שאני מחכה לyoutube שיכינו את הסרט לצפיה החלטתי שיהיה נחמד לצרף לאוהדי הניינרס שבינינו עוד כמה דברים קטנים לראות אז קודם, הנה הקטע מתכנית הבוקר עם גידי גוב (בזמן שליחת ההודעה זה עוד לא היה מוכן, אבל זה עניין של מקסימום שעה) ועכשיו (now that we got that out of the way) לניינרס ההיסטוריה של הניינרס בשיר התלהבות של אוהדים מהבחירה של ורנון דייויס (רק שיפסיקו לצעוק VD)

ih10

New member
משום מה זה לא המיר את הקטע

אני אנסה להעלות אותו שוב בקידוד אחר

למעלה