Documents to go 4.001

avrir

New member
Documents to go 4.001

שלום אני משתמש בתוכנה הנ"ל + אופיס XP בפאלם M505 בעמל רב למדתי בעצמי איך להעביר מסמכים לפאלם ולא לקבל ים של סימני שאלה. כשאני עורך מסמך בפאלם או כותב בו מסמך חדש בעברית של פנטיקוןושולח אותו לתוכנת הוורד אני מקבל ג´יבריש. (בקוויק וורד מקבלים מסמך בעברית.) האם מישהו הצליח לפתור בעיה זו. אודה על משלוח מענה ישירות אלי [email protected] בתודה מראש אברי

avrir

New member
documents to go

יש לשמור את המסמך כ word 6.0/95 לפני העברה לdocuments to go

אהה, זה פיתרון כזה, חשבתי שיצא

איזה פאטץ´ שפותר את הבעיה, בכל מקרה... אין פיתרון לבעיה שלך חוץ מלעבור לקוויקאופיס, למרות שהתוכנה לא טובה כמו WTG המתחרה, החברה מבטיחה שהגירסה הבאה תהיה טובה יותר - נראה.. עומר

avibo

New member
עומר במה לדעתך קוויקאופיס נופל

מ WTG ? ניסיתי את שניהם וגם במסמכים באנגלית אני מעדיף את קוויקאופיס.

avrir

New member
documents to go

הי מה בקשר לבעיה בנוגע אליה פניתי. (העברת עברית מהפאלם לWORD)

אבל כתבת פה שאתה מעדיף את קוויקוורד

אז למה לא לעבור אליו ? יותר זול, תופס פחות מקום ותמיכה מושלמת בעברית...

זהכןזה

New member
DOCS בלי סימני שאלה

כשעדכנתי לגרסה 4 של DOCS בפאלם 505 גרסת עברית 4.00C העברית הופיעה כסימני שאלה. בעדכון לגרסה עברית 4.04C הבעיה נעלמה.

avivgr

New member
עומר, מה לא מובן?

זה עובד כמו שצריך בגירסת העברית האחרונה. ככה לפחות הוא טוען.... אביב

זה מה שלא הבנתי...

1) הרי האווי אמר שאין הבדל בין הגירסאות, אז איך דבר כזה הגיוני ? 2) לי יש את גירסה 4.04C ואצלי זה לא עובד, איך זה הגיוני ?

avivgr

New member
אז ככה:

נתחיל מ2) א-י-ן ל-י מ-ו-ש-ג
לגבי 1) שים
לאות סי שבגרסה. זה אומר שזה של כלנית. 4.00=4.04C מובן? אביב (שחברה שלו נסעה היום לפולין.....................
)

qwertyx

New member
הוא כן אמר שיש תיקוני באגים

מינוריים כנראה שהוא המעיט בערכם.

אוף ! אף אחד לא מבין למה אני מתכוון

לי ול"זהכןזה" יש אותה אותה גירסת עברית 4.04C ככה שהיא לא הבעיה ! נ.ב. אני מתחיל לחשוד שהבעיה נפתרת כשעולים למערכת הפעלה 4... מישהו מוכן לנסות ?

לשלוח לך אלכס? ../images/Emo98.gif

אפשר להשיג אצל אביבית אבל אשלח לך (לא בגלל שאני כזה טוב אלא בגלל שבאינטרנט בכבלים זה לוקח חצי שניה) אדם צייט הגולש באינטרנט בכבלים של ערוצי זהב

avrir

New member
documents to go

שלום לי יש עברית של פנטיקון רכשתי אותה ישירות מהוואי אולי תשלח גם לי את גורסא 4.04c בתודה מראש וחג שמח אברי

למעלה