documents to go - עזרה

eraner

New member
documents to go - עזרה

הורדתי לניסיון גרסה 4.001. כל הטקסט בעברית מופיע כסימני שאלה. מישהו יודע כיצד להתגבר? בעבר מישהו בפורום הציע לשמור בפורמט word 6/95 אך אצלי גם זה לא עוזר. האם למישהו יש המלצה על תוכנה טובה חלופית, שתומכת בעברית? תודה

avivgr

New member
חובה??

אני עובד עם אופיס 97. אני רק עכשיו התחלתי להשתמש ונתקלתי בבעיות קשות... יש פיתרון? וורד קורס, לא מקבל את התבנית וכו´. אתם יודעים על מה אני מדבר. אביב

shukyn

New member
התכנה כן תומכת בעברית ואני משתמש בה

כל הזמן. מה שעליך לעשות זה לנקות ( כלומר למחוק אותו ולהעלות אותו מחדש )את החומר שיש לך ב DTG ולהתקין אותו מחדש. ואז זה צריך לעבוד.

eraner

New member
תודה, אבל עדיין אני לא יודע מה לעשו

מה זה DTG? ואיך מוחקים אותו, ולמה. לכל מי שכתב כאן בפורום שהתוכנה עובדת לו בעברית - אני שמח בשבילכם, אולי תוכלו לעזור גם לי. השאלה שלי היא פשוטה - איך היא תעבוד גם אצלי? תודה.

avivgr

New member
DTG = Documents To Go

צריך למחוק את התוכנה שעל המחשב ולהתקין את הגירסה הישנה רק על המחשב. אני לא התעסקתי עם זה כי אני מסתפק בקוויק אופיס שעובד מצויין עם עברית. תשאל את עומר - זה הפיתרון שהוא הציע ומדומני שזה עבד רק לו. אביב (שלשם שינוי כותב את ההודעה מהבית ולא מהבי"ס כי הוא חולה...)

aportis כקורא מאמרים בעברית

היות שלא הצלחתי לקרוא כלום בעברית אע"פ שמאוד רציתי, ומשום ובצל מה לא מצאתי בפורום שום תשובה שעזרה לי בזאת אז בין עוונתי חיפשתי ומצאתי אתר עם תוכנה חמודה אשר מותקנת על וורד, והוא פותח וסוגר קבצי קריאה של הפאלם לכתיבה ושינוי בוורד. התוכנה נקראת pDocs, ואז ניסית לפתוח קובץ וורד רגיל בעברית ולשמור אותו דרך הכפתור של pDocs שמופיע בוורד. ואז להעביר את זה לפאלם. תכנת ה MegaDocs לא הצליחה להראות עברית אבל האפורטיס אכן הצליח. כמו כן אותה pDocs גם באה עם עוד איזה 4 או 5 תוכנות של קוראי תמלילים לפאלם - וכמובן אחד מהם הוא האפורטיס. בהצלחה. רוח

למעלה