document to go-a must

amic

New member
עומר פשוט מזיזים בעזרת העט את

הקו התוחם את העמודה - כאשר עושים זאת בשורה העליונה ביותר

תהרוג אותי, אבל אני לא רואה קו תוחם

מצטער להציק... אבל - הקו התוחם המדובר נמצא בתוכנה בפאלם או בוורד ?

arikf

New member
פשוט לעמוד בראש הטור שאותו רוצים

להרחיב,ואז ללחוץ על השורה העליונה בתיבת הדו שיח שתפתח יש להקיש "fit" ואז התוכנה באופן אוטומטי מרחיבה את העמוד הרלוונטי, או פשוט לעמוד למעלה מהיכן שהעמודה מתחילה:ללחוץ ולגרור ימינה על מנת להגדיל המרווח בעמודה !!! שוב פעם-תוכנה נהדרת

הרבה יותר פשוט...

לעמוד בצד שמאל למעלה (חץ שחור) להקיש עליו , לסמן fit וזה עושה fit לכל הקובץ.... ולגבי התוכנה.. מופלאה!

arikf

New member
סוף סוף אחד שיודע להעריך

תוכנה טובה

או שזה דו שיח של חרשים או

שאני פשוט לא מבינה על מה אתם מדברים. אני מדברת על מסמכי וורד שמופיעים עם סימן שאלה בפאלם. איזה עמודה? איזה חץ? ואיזה קו תוחם??????? אין שום דבר כזה אצלי ! אז אנא,הסבירו כדי שגם הדיוטה כמוני תבין.

eff7

New member
אכן דו שיח של חרשים

(ואולי גם עוורים) הם מדברים על מסמכי אקסל (אלה עם העמודות והתאים...) ואת כמובן שואלת על וורד

arikf

New member
אכן במסמכי וורד לא אמורות להיות

עמודות ואם מופיעים לך סימני שאלה הבעייה היא כנראה או בגרסת האופיס שלך או בתוכנה אחרת כשיש בעייה עם רוחב העמודות באקסל למשל במקום ערכים מופיעות סולמיות אריק

אמנון, כם לי יש את הבעיה של ה-"???"

ושינוי הפונט לא עזר, יש לך אולי עוד פיתרונות ?
עומר

basin

New member
arikf- אפשר לקבל לינק לגרסה 4.001

הגרסה שלי 3.001 לא מתלהב ממנה במיוחד: לא ניתן להציג תרשמים ב-EXEL וכן אפשרויות עריכה ב-WORD מוגבלות עקב שימוש של התוכנה במקלדת עברית לא סטנדרטית (במצב INT´L ) ומשום מה המקלדת הרגילה חסרה. יהיה נחמד אם תפרסם את הקישור לגרסה 4.001 תודה

arikf

New member
התוכנה נשלחה אלי בדוא"ל וגודלה

מעל ל-7 מגה בייט אם תרצה אשלח אותה באימייל

למעלה