document to go-a must

arikf

New member
document to go-a must

שמה בכיס את כל התוכנות לעבודה מול אופיס וכמובן תומכת בעיברית

arikf

New member
לו רק היה ניתן לעבוד במצב

LANDSCAPE בפאלם היה נהדר !! יש איזשהו יישום שיודע להפוך את המסך ל-LANDSCAPE? אריק

האם מסמכי וורד עולים בצורה

חלקה וקריאה אצלך? כיצד העריכה? איזו עברית יש לך-כלנית או הראל? מאוד מוזר מה שאתה אומר משום שזה סותר את דברי המפתח ראה קישור להודעה קודמת שלי בעניין

arikf

New member
וורד עובד חלק !! אפילו מצגות של

פאואר פוינט עולות כולל כל הגרפיקה התוכנה פשוט מדהימה למשל:אופי עבודתי דורש עבודה מול קבצי אקסל כבדים, אין שום בעייה העברית נראית מצויין !! וגם מיושרת לצד ימין, אם יש לך כח לחכות מעל 7 מגה אז קדימה !! חבל על הזמן !! (אני משתמש בעברית של כלנית) ביי

arikf

New member
אני עובד עם מכשיר 3C עברית של

כלנית ללא שום בעיות

arikf

New member
אולי הבעייה לא בפאלם אלא בגרסת

האופיס או אולי הפאלם דסקטופ שאצלי היא בגרסה:4.01 ואופיס 97

amic

New member
עומר - תרחיב מעט את רוחב הטור

והעברית תופיע

basin

New member
אז ככה...

ניתן להוריד upgrade לתוכנה לגרסה 4.001 באתר של DATAVIZ שכתובתו: www.dataviz.com/documents אבל קודם יש לרשום את התוכנה הקיימת (גרסה 3.00X). יש הוראות עדכון באתר. גודל הקובץ מעל 7M לגרסה סטנדרטית ומעל 13M לגרסה מורחבת הכוללת דוא"ל וכו. לגבי התוכנה עצמה אז מופיעים לי סימני ???? במקום הכיתוב לאחר סינכרון למרות שניתן לערוך את המסמך בעברית ואז רואים גם אותיות. אם מעדכנים את המסמך המקורי אז גם שם יש ????. חוץ מזה לא הצלחתי לערוך מסמך EXEL ובכל תרשים מקבלים צורות זהות - משולש,ריבוע ועיגול. יש לי win98enable, office97 ופלם M505 עם עברית של כלנית. מישהו יודע איך פותרים את בעיית סימני ה-"????" ? תודה וביי.

הוא מתכוון לעמודה !

פעמים רבות כשרוחב העמודה אינו מספיק מוצגים סימני סולמית או תו שגוי במאי העמודה. הפיתרון למצב זה הינו הגדלת רוחב העמודה. אם זה לא עוזר אז הבעיה עלולה להיות בשילוב גירסאות התוכנות המעורבות חגי

גם אצלי יש סימני שאלה. גירסת

האופיס שלי 2000 ואני עובדת ב windows2000 pro. על איזה טור בוורד בדיוק מדברים בנושא ההרחבה? עוד מישהו מצליח לראות עברית טובה בוורד?

למעלה