Do you believe in "Reset"? b

passioneta

New member
Do you believe in "Reset"? b

Hi, Do you believe that a one night stand can help you get over a breakup? Or will it just make you feel even worse? Will dating someone help you get over it (even if you end up not liking them)? Or is it just a waiste of time?

tzurtzur

New member
לא בשבילי

לא מאמינה בסטוצים ולא בעדם. המחשבה על להכנס למיטה עם מישהו זר לא ממש עושה לי טוב. בטח ובטח לא אחרי פרידה. נראה לי שבמצבי הנוכחי (מתקפת געגועים קשה ) הכי טוב לי להסתגר ולעבור את זה עם עצמי. אם יש לי התקף חרמנות אני כבר פותרת אותו בדרכים חליפיות (עבודת יד למשל). אפקט הריבאונד.. מכירה? זה מה שקרה לי בעבר כשניסיתי להטביע את הכאב בדייטים..

© RoNa

New member
יש כאלה שזה מאוד מתאים להם

ויכול לעזור. כשמסיימים קשר מרגישים בודדים, חוסרי בטחון וחוסר תשוקה. לפעמים זה יכול לעשות פלאים. יש מי שמחזר, מחמיא ומנפח קצת את האגו. יש על מי להתנפק ומשכיח קצת את הכאבים של הפרידה. אישית לא טיפוס של סטוצים, אבל כן יכול לבוא בחשבון קשר חדש, גם אם הוא לא יתפתח בהמשך למשהו רציני ומתמשך.

מנסיוני זה תלוי בטיב הקשר

ובעיקר איך זה נגמר. אם נגמר כשאני מרגישה שאולי הוא לא נמשך אלי או משהו - אז בהחלט אני "מנצלת גברים תמימים" ללילה חד פעמי כדי להרגיש נשית ונחשקת שוב, אח"כ מתחילה לחפש את האחד הבא באמת. אם נגמר מכח האנרציה, אני לא ממש יכולה לחשוב על גבר אחר במיטה שלי, אבל זה כבר דיון בפני עצמו. כעיקרון, כמעט כל "הדלקויותי" הגדולות היו כ- אקמול על כאב לב. בד"כ אחרי תקופה זה נגמר גם בכאב לב גדול יותר. ממממ.. הקשת ברגע של חשבון נפש. (אני אחזור אליך עם זה)

התשובה כמו כל דבר בחיים מחולקת ל-3

1. כן זה יכול לעזור, כן זה חשוב וכן זה גם נחוץ לעשות את זה (מדבר מניסיון כמובן) 2. חשוב שזה לא יהיה ממש מישהו זר (ע"ע פיקאפ בארים תחת ההנחה שאת מאיזור ת"א) אלא מישהו שלפחות דיברת איתו איזה פעם פעמיים וזה בשביל שממש לא תשנאי את עצמך אחר כך. 3. אני לא יודע כמה זמן הייתם יחד אבללצד הפתרון של ידידתי המלומדת מלמעלה, חברה טובה, משפחה וכמובן לא לשבת בבית מול המחשב והטלוויזה בערב עשויים בהחלט לעזור לך להתגבר על הבחור. בהצלחה

כי מההודעה שלך עולה שלא התגברת עליו

אני לא יודע כמה זמן היית איתו אבל אם זה נגמר ואת עוברת הלאה ורוצה משהו מקטגוריית ה- disposable ואת רוצה גם להנות מזה בשביל להעיף אותו מהראש שלך אז כדאי קצת דיבורים כדי שתראי שלפחות תהני במיטה עם זה שהחלטת עליו(לא הרבה כן, בכל זאת המטרה היא לא להכיר את הנסיך עם הג'יפ הלבן).

Mr Darcy

New member
Yes.

and don't forget the KY. Because life is like a box of chocklade.you might never know what you are gonna get and where. p.s waste and not waiste.

passioneta

New member
I do not

need the KY. "Life is like a box of Chocolates" You may (not might). Youa are right about waist (Motnaiim) and waste (to spend). It was a typo. I still think your Hebrew is better than your English.

passioneta

New member
PS

How do you know that I speak Japanese? You have not actually read one of the long polls published here, heve you?

דווקא יש לי....

מה דעתך על כמה תרגילי הקלדה בעברית - תרגיל ראשון: 30 שניות הקלידי: אבאגאדאהאואזאחאטאיאכאלאמאנאסאעאפאצאקאראשאת כשסיימת תודיעי לי..נעבור הלאה.

../images/Emo6.gif

that's cheating girl... בתור עונש תקבלי את תהילים קי"ט...פרק שאני מכיר יותר מדי טוב....

למעלה