Do U want money???! so Jump

Do U want money???! so Jump

היי כולם מה המצב אני עטר ואני מב"ש (אוהבים אותך עטררר....לא סתם) קיצקוץ, שירלי תתחדשי על הפורום (הוא כבר לא כל כך חדש!) הרג אותי שמישהו שאל אם יש פה גמלים. כן, רגע, שניה, אני הולכת להוציא את הגמל שלי לטיול. חזרתיייייייייייייייי .שנה הבאה אני ילמד במקיף ז´....אני בת 15 ואמממממממממ... זהו I LOVE BEAR 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אחלה סלוגן המצאתי, בקרוב על חולצות (
) ביי פיפל תעשו חיים בחופש ותרשמו פה ATAR

yellow cheese

New member
וולקאםםםםםםם../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

עטריתו´ש... וולקאם טו אוור פורום
הופ ד´אט יו וויל הב פאן היר.. חחח
אינגליש נוט פור מי פליז
זהו, איים ריפלקסינג
שנה הבאה נבוא לעשות עלייך קומונההההה
חחחחח
יש פה את נוני <צופית> שתלמד איתך שנהבאה
ואמממ... WE LOVE BEAR SHEVA
פרפקט רעיון
שי

WE LOVE BEAR 7

טוב יאללה להתחיל לפרסם את המשפט... צופית? היא כיתה י´? אממממ צופית צופית צופית....למה השם הזה מוכר לי? נראה לי אני יודעת מי זאת (ווווואאוואואוווואואווואוווווווווו) טוב כפרות נשמה עיניים חיים וכ´ו וכ´ו ביי סי יו

שירלי שיקרת עליי נשמה?

לא תודה יש לי הרבה שירלי ממוש שיקרת עליי אמרת לי BEAR (אני יכולה לתבוע אותך את יודעת) ATAR

yellow cheese

New member
בול../images/Emo93.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אפשר לכתוב BEAR SHEVA וBEER SHEVA... זה כמו שאפשר לכתוב שירלי ככה: SHIRLEY וגם.. SHIRLI... זה לועזי, יש מבין

טוווובבבבבבבבבבבבבבב:)

חלאס אני עוד מעט יתחיל להיזכר בשיעורי אנגלית וזה לא יעשה טוב לא לי ולא לך נ.ב.פאק- הייתי אמורה להיות עכשיו במצעד הגאווה עם חברה שלי...נדפקתי כי אני צריכה לשמור על אחותי.. ביי ביי

fireman

New member
אי אפשר לכתוב עם A

והדוגמא לגבי כתיבת שמך היא לא נכונה צורת הכתיבה הנכונה ביותר לשם באר שבע באנגלית היא be`er sheva כך זה נכתב בכל מקום בעולם בעיתונים ובאתי אינטרנט בינלאומיים וכך זה צריך להיות כתוב (עם ה ` ) כשכותבים bear sheva בתרגום לעברית זה ישמע ביאר שבע וכשכותבים beer sheva זה נשמע ביר שבע (כמו בירה לדוגמא) הצורה הנכונה הרשמית והבינלאומית לכתיבת שם העיר באר שבע היא be`er sheva אבל הצורה הנפוצה ביותר היא ללא ה `

טטטובבבבבבבבבבבבבבבבב2

תודה לכל הפרשנים עכשיו אני יודעת לכתוב באר (ועוד באנגליש) גרובי טו מי אנד גוד ביי

fireman

New member
לצערי

איגוד ערים אזור באר שבע שנותן שרותי כיבוי לכל אזור הנגב הצפוני והערבה התיכונה הוא בין שלושת האיגודי כבאות הפעילים ביותר בארץ מבחינת אירועים

למעלה