Ellie Goulding - Under Control i fell like im breathing aggggaaaaiiiinnnnnn! איזה פאקינג שיר!
T theone24 New member 7/2/14 #8 Ellie Goulding - Under Control i fell like im breathing aggggaaaaiiiinnnnnn! איזה פאקינג שיר!
A ARTPOP New member 8/2/14 #16 Katy B - Little Red סוף סוף באיכות אייטונס. שומע את ה- Continuous Mix. סדר שונה של הרצועות עם מעברים שונים. השירים מתחברים זה לזה. אלבום מעולה. אני פשוט מאוהב ב- Everything
Katy B - Little Red סוף סוף באיכות אייטונס. שומע את ה- Continuous Mix. סדר שונה של הרצועות עם מעברים שונים. השירים מתחברים זה לזה. אלבום מעולה. אני פשוט מאוהב ב- Everything
A ARTPOP New member 8/2/14 #19 Katy B - Aaliyah (feat. Jessie Ware) גאונה שהחליטה לצרף אותו לאלבום. שיר ענק. האלבום זוכה לביקורות ממש טובות דרך אגב. מעל 80 לבינתיים ב- Metacritic.
Katy B - Aaliyah (feat. Jessie Ware) גאונה שהחליטה לצרף אותו לאלבום. שיר ענק. האלבום זוכה לביקורות ממש טובות דרך אגב. מעל 80 לבינתיים ב- Metacritic.
ד דר אמברלה New member 8/2/14 #28 אתה יכול לשלוח לי במסר את האלבום באיכות טובה? ואם לא - היא כבר העלתה אותו לSoundcloud?
A ARTPOP New member 8/2/14 #34 אני מאוהבבבבבבבבבבבב ב- Sky's the Limit (מהאלבום של קייטי בי כמובן) כל רצועות הבונוס טובות. פחות התלהבתי מ- Hot like Fire שמשום מה כולם עפים עליו.
אני מאוהבבבבבבבבבבבב ב- Sky's the Limit (מהאלבום של קייטי בי כמובן) כל רצועות הבונוס טובות. פחות התלהבתי מ- Hot like Fire שמשום מה כולם עפים עליו.