Do the lawnmower!

• פותח הנושא Deanb
  • פורסם בתאריך

הילאריי

New member
תגובות ???

בואו נעשה את זה כולם ביחד !!!אבל לדעתי כדי מאוד לעשות שלט אחד ענק ממש יפה ! ! ! אז מישרוצה ונחליט כולם שכן אז בואו נעשה לדעתי זה יצא מהמם !

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifתראו, זה רק נשמע רעיון טוב../images/Emo4.gif

אבל תחשבו, שנביא שלטים, ושזה בעמידה אז אין על מה לטפס (כסאות...), אז השלטים הענקיים שלנו יסתירו לחצי מהאנשים, או לפחות מי שעומד מאחורינו... וחוצמזה, שייגמר לכם מלהחזיק את זה ויילכו לכם הידיים, איפה תתקעו אותו?! ואיך תקפצו איתו ותיצרחו איתו בהופעה?! טוב, עכשיו שאלה לא קשורה- אם נגיד אני קונה דובי חמודי כזה (איי ייצא לי חרוז) וכולם עליו משהו, נראה לכם שאני אצליח לזרוק אותו מספיק רחוק כדי שאני אגיע לבמה (אני באה כמה שעות לפני, אולי אני לא אהיה הכי מקדימה אבל בכל זאת...) ואולי אני אצליח להידחף קדימה! אז מה אתם אומרים? אפשר להכין משהו שאפשר לזרוק לה אותו, ואם בא לכם תכתבו על זה שתעשה את הריקוד החמודי הזה שלהה חחחחח איזה מאמי היא!

הילאריי

New member
כנסו

עם את תיהיה בהופעה בין הראשונים אז יש מצב שאת תגיעי לבמה ותצליחי לזרוק לה את הדובי ומקסימום את יכולה לבקש ממישהו אחר ! ומשהו גם לא כל כך קשור תגידו אתם יודעים עם אפשר איך שהוא לראות אותה מאחורי הקלעים משהו ???

הילאריי

New member
זזזזזזזזזזזזזזזזז

ואפשר לעשות שלט אחד רק ענק וכל כמה זמן כמה ילדים אחרים יחזיקו תשלט ! ואחר כך אפשר להעיף אותו לאן שהוא וזהו חח... כי אנחנו מלא מהפורום ולדעתי הרבה ירצו לעשות תשלט אז גם יהיו מלא שיחזיקו אותו

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאבל צריך להתחשב באחרים...

תאמיני לי שיש המוווןן מעריצים של קלי שהם מעריצים גדולים כמו רוב הילדים בפורום (ואני בינהם, כן!?
) שלא יודעים על הפורום, ןנסתיר להם... עזבי, לא יפה... בעניין הדובי-אני אדחף קדימה ואזרוק לה אתם קולטים שאנחנו עומדים לראות את קלי קלארקסון המושלמת במציאות1? אני מקווה שהיא תדבר הרבה, אני אוהבת שהיא מדברת הרבה...

nogafe

New member
אנשים תקשיבו!!!

מישהו חייב לעשות שלט ענק שכתוב בו do the lawnmower! נשבעת שהייתי עושה פשוט יש לי שלט זדוני אחר (וענק) שאני מכינה, אז שמישהו יכין! פליז!!!:)

הילאריי

New member
אז מה נסגר

אומרים שלא צריך לעשות שלט אחד ענק וחלק אומרים שכן !!! בקיצור תחליטו ותודיעו !!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifשאלה קטנה...

איך עושים שלט לעזאזל!? צריך ממש ללכת למישהו שעושה שלטים כאלה ולבקש ממנו?
חוצמזה, אני לא רוצה להסתיר לאנשים... אבל אם אני אדע יש מצב שלא יהיה לי אכפת אז איך עושים1? חחח

הילאריי

New member
ח..

פשוט קחי איזה דף או קרטון הקיצר על מה שאת רוצה לעשות תשלט תרשמי מה שאת רוצה על השלט ! ועם את רוצה שימי תמונות הקיצר אין לי מושג איך עוד ..

hilalosh3

New member
אדרוש כנסי......

ניראה לי שלא צריך להחזיק תשלט כל ההופעה כאילו צריך שהיא תראה אותו ואחר כך אפשר להניח אותו או אם זה סתם בריסטול אז לעזוב את זה על הריצפה או משהו...ככה אני חושבת חח

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif בריסטול לא ייראו בחושך...

תחשבי שיהיה חושך בכל ההאנגר, ורק הבמה תהיה מוארת, אז צריך משהו קצת יותר גדול מבריסטול...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאין לי מושג!!!

פעם אחרונה שקניתי ברסוטלים היה בכיתה א' נראה לי לציור או משהו כזה
אני הבנאדם האחרון לשאול אותו דברים כאלה...

הילאריי

New member
כנסי

אפשר לקנות למשל דף באיזה צבע לא משנה איזה אבל לא צהוב או משהו זוהר ולרשום עליו למשל דף שחור לרשום בלבן

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה, הבנתי את הראש שלך...

לגזור כאילו משבלונות כאלה (יואו, כמה זמן זמן לא אמרתי שבלונות...שבלונות...בעע) של אותיות ולגזור בלבן והדביק על שחור... אבל לא דיברתי על כאלה, דיברתי על שלטים בסגנון של "הצביעו _____ בבחירות" שלטים כאלה... או נגיד בגמר של כוכב נולד "שירי הכוכבת" או דברים כאלה, שמחזירים עם מקלות.

הילאריי

New member
תשובב

אהה הבנתי מה את רוצה לעשות אפשר פשוט לקנות בריסטול ענק ולהדביק עליו מקלות

הילאריי

New member
ICדרוש

בלי קשר אבל לא חשוב באיזה תאריך את הולכת להופעה וקיבלת כבר תכרטיסים ?

למעלה