Do the lawnmower!

• פותח הנושא Deanb
  • פורסם בתאריך

Deanb

New member
Do the lawnmower!

חבר'ה, כולכם מוזמנים להכין לקלי שלטים שתעשה את ה-LAWNMOWER כשהיא תופיע כאן...
זה כ"כ חמוד!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח *צחוק מתגלגל שהאייקון בתפוז פשוט לא מסוגל להביע
* חחח אני לא רואה אותה עושה את זה.. רגע..עצם..בקטע ההוא היא אמרה שהיא ממש מתרגשת לבוא לפה עד כדי כך שהמשפחה שלה תהיה היא תעשה כל מה שנבקש
אנשים תכתבו מה שבראש שלכם..

Deanb

New member
הוא לא מוזר!! ../images/Emo10.gif

וכן, אני ממש רוצה לראות אותה עושה את הריקוד בהופעה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifדייי איזו מתוקה חח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חלי13

New member
נכוןן צריך להכין המון

לדעתי צריך להציע מלא משפטים ובסוף מי שירצה יבחר אחד מהמשפטים ויכין שלט להופעה:)

dalida1988

New member
כן לפני כמה חודשים

רשמנו פה מלא הצעות.. תתחילו להעלות שוב כל מיני משפטים מגניבים אני אחשוב.. ואעלה (זה קצת קשה לי לחשוב..חחח)

bless EM

New member
איזה חמודה..אני מקווה

שהיא תיתן הופעה כל כך מיוחדת ושתתפרע ותתקשר עם הקהל כי היא מדהימה בזה, והיא כל הזמן שמה לב למעריצים בקהל וזה מה שיפה בה היא לא מתנשאת

Bleed for Me

New member
אני לא חושבת..

שנוכל גם לקפוץ ולשיר,גם להחזיק מצלמה,גם לדאוג שלא ידחפו אותך ושלא תיפול וגם להחזיק שלט שיכול להסתיר לאנשים שבטח יהרגו אותך על זה..

Deanb

New member
נכון, ולכן חלק יחזיקו

שלטים, חלק יצלמו וחלק יעשו את כל השאר... נחלק בינינו

הילאריי

New member
כנסו

אני מציעה שבהופעה של קלי כל הפורום יהיה ביחד ונכין בשבילה שלטים והרבה וגם נכין שלט אחד ענק !!! ואפשר להביא מלא שלטים גם להופעה וכל מי שלא עשה ורוצה שלט להרזיק להביא לו !! ואני מוכנה לעשות מלא שלטים !!! ולעשות כמו בהופעות אחרות שהייתי כל הפורומים של מי שהופיה באו ביחד והביאו מתנות והכל אפשר לעשות את זה !!! אני מציעה !

Deanb

New member
תגובה

תשמעו, ממה שהבנתי בהופעות אחרות שלה בעולם, לא היה מפוצץ בשלטים, אז אל תביאו בצורה היסטרית... תביאו שיהיו כמה, חמישה שישה, לא מיליון...

הילאריי

New member
תגובה

טוב איך שאתם רוצים אבל לדעתי כדי מאוד לעשות שלט אחד ענק ממש יפה ! ! ! שיהיה עם תמונה שלה והכל !!!

למעלה