Do Not Disconnect שמתי שירים באייפוד (אחרי שעשיתי ריסטור, אם זה משנה :) ואחרי שהסינכרון הסתיים יצאתי מהאייטונז, אבל עדיין מופיע על המסך של האייפוד Do Not Disconnect. למה? ): אני רוצה כבר לנתק את האייפוד מהמחשב ); לעוזרים :)