do & dry

do & dry

שלום לכולן, אני רוצה להכין מהחומר מעין עץ קטן בגודל: גובה 10 ס"מ קוטר 5 ס"מ. ולחבר ענפים גדועים לגזע. אני צריכה לתקוע קיסמים שימשיכו במקום הענפים. האם זה אפשרי בחומר או שאני צריכה חומר אחר?

50מרלין

New member
לא הבנתי,,את רוצה לתקוע בחומרים ענפים

ואח"כ כהמשך קיסמים??

לא - אני אסביר

אני רוצה ליצור מהחומר עץ עם ענפים קצרים ובהם לתקוע קיסמים. האם אפשרי עם החומר הזה כי כתבו כאן שהוא אלסטי וקשה ליצור עמו דברים גדולים.

ניסיתי אבל...

זה חומר לא ככ נעים לעבודה איתו. האם יש לכן טיפים לגבי עבודה איתו? חוץ מקצת מים. הוא התייבש לי בידיים מאוד מהר ולא ממש יצא מה שרציתי.

50מרלין

New member
החומר לא מתייבש מאודדד מהר

מצרפת לך את דף הקישורים שלנו, בצד שמאל תמצאי נושאים שונים יש שם מאמרים טובים על דו אנד דריי

שלום../images/Emo140.gif

אני לא כל כך הבנתי מה את מנסה לעשות - האם עץ ואז לתקוע בו קיסמים לצורך כל שהוא??? מה המטרה?? כעקרון לפני הפיסול בדו& דריי צריך להכין קונסטרוקציה החומר יעמוד בפני עצמו רק אם הוא גושי או- אם מפסלים חלקים קטנים, מניחים לייבוש ואז מדביקים בניהם - לא תוכלי ליצור עץ רק מהחומר בלי בסיס עמיד על אחת כמה ענפים זהם דקים יחסית - לא יעמדו. את הגזע שהוא יחסית עבה את יכולה להכין רק מהחומר הנ"ל . . . . ולנעוץ לתוכו שיפודים (או קיסמים) בזויות הענפים הרצויות - לתת לכל הסיפור הזה להתייבש טוב טוב ואז למשוך כל שיפוד החוצה מגזע העץ - לשים דבק חזק בחור שנוצר ולנעוץ את השיפוד חזרה. - כעת אחרי ייבוש הדבק אפשר ליצור נקניקיות מדו&דריי ולהשחיל על השיפודים , כך להשלים את המראה האחיד של העץ - אפשר גם להוסיף ענפים קטנים כמו שפיצים מהחומר ולהדביק כך שייראו כמו זיזים קטנים יוצאים מהענפים. עוד קונסטרוקציה אפשרית היא מחוט מתכת חשמל הכי טוב כי הוא יציב, לבנות את כל העץ ביחידה אחת ואז לצפות סדו אנד דריי וכו . . .. . בהצלחה!

למעלה