DNR (פרק 1X09) בשעה 19:52

randomguy

New member
תזכורת: מחר (שבת) ב 19:50 פרק 1X09

בערוץ 3. שידור חוזר של הפרק DNR

randomguy

New member
DNR (פרק 1X09) בשעה 19:52 ../images/Emo44.gif

שידור נוסף בשעה 00:36 תקציר רשמי של הפרק (עדיף לקרוא אחרי הצפייה): מוסיקאי ג`ז אגדי, הבטוח שהוא חולה במחלה סופנית, חותם על הצהרה המבקשת שלא להחיותו. האוס ממרה את רצון החולה ומתעקש להציל את חייו, ועד מהרה מוצא את עצמו על דוכן הנאשמים בבית המשפט. זה פרק די חשוב על הדמות של האוס...מומלץ לראות גם אם כבר ראיתם פעם
בבקשה תשרשרו הודעות שקשורות לפרק להודעה הזאת: דעתכם על הפרק, שאלות על הפרק, תמונות, חידות, ציטוטים וכו'
ציטוטים מאתר http://www.drgreghouse.com/episode9.php : Cuddy: When I hired you, I knew you were insane. I will continue to try and stop you from doing insane things, but once they're done. Trying to convince an insane person not to do insane things is, in itself, insane, so when I hired you I also set aside $50,000 a year for legal expenses. So far you've come in under budget. Foreman: You assaulted that man. House: Fine. I'll never do it again. Foreman: Yes, you will. House: All the more reason this debate is pointless. Willie: My pants tell you I'm a diabetic? House: No, they tell me you're an idiot. House: There is no I in "team." There is a me, though, if you jumble it up. House: (Speaking to Foreman about Foreman and his former mentor). You took a chance, you did something great. You were wrong, but it was still great. You should feel great that it was great. You should feel like crap that it was wrong. That's the difference between him and me. He thinks you do your job, and what will be, will be. I think that what I do and what you do matters. He sleeps better at night. He shouldn't. House: Can we get the lecture over with, because... well, I guess I don't have anything to do. Take your time. Marty Hamilton: You enjoy working with Dr. House? Foreman: Not the word I'd use... House: Patients sometimes get better. You have no idea why, but unless you give a reason they won't pay you. Anybody notice if there's a full moon? Let's rule out the lunar god and go from there.

Word Up

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo47.gif

[לא קראתי שום דבר ממה שההעלת,אבל הפרק הזה הוא פרק היסטורי בשבילי
זה הפרק הראשון שראיתי של האוס,ואח"כ השלמתי את כל השמונה האחרים,ראיתי עוד קצת,הפסקתי,חזרתי באמצע של העונה השנייה ועד אז אני רואה כל פרק שמשדרים בארץ
]

randomguy

New member
DNR היה הפרק שגרם לך להתמכר להאוס?

נחמד! אני התחלתי מההתחלה אבל אני חושב שמפרק 1X03 הסדרה התחבבה עלי במיוחד

Word Up

New member
לא,אבל הוא סיקרן אותי,ככה שהמשכתי

לראות,השגתי בדרך כלשהי[אבל לא מהאימיול נראלי]את מה שפספסתי ואז,חוץ מהפסקה אחת,אני צופה קבוע D:

randomguy

New member
גם אם הוא סיקרן אותך זה טוב...באמת

זה פרק מעניין
תתחדש על החתימה ניק!

randomguy

New member
שחר, גם את התחלת לראות האוס בפרק

DNR? נחמד
אני חושב שבכל הפורום רק אני ולידר התחלנו לראות האוס מהפרק הראשון ומהשידור הראשון!

randomguy

New member
לידר: גם את התחלת לראות מפרק 1

מהשידור הראשון, כמוני, נכון?

shahar615

New member
לא!

(חמד שאתה יודע את השם שלי...) אני התחלתי לראות את הסדרה מההתחלה כמוכם אבל התאהבתי והתמכרתי באמת אחרי הפרק השלישי. סתם לא שירשרתי טוב...

randomguy

New member
כן שרשרת טוב. אני התבלבלתי ../images/Emo122.gif

אני זה שהתבלבל לא את!
מגניב שגם את ראית מהפרק הראשון והתמכרת מהפרק השלישי כמוני!
אני הצטרפתי לפורום בחודש מאי ואת בחודש יוני...כמעט אותו דבר גם בזה
ובקשר לשמות, אני חושב שזה יותר נחמד כשקוראים לאנשים בשמות שלהם (או בכינויים שהם בחרו לעצמם). זה בניגוד למה שהאוס עושה, אבל יש הרבה דברים שהאוס עושה וצריך ללמוד לעשות בדיוק להיפך!

randomguy

New member
נתת לי רעיון...אני אפתח שרשור חדש

שכל אחד יגיד מאיזה פרק הוא התחיל לראות האוס, ומאיזה פרק הוא התחיל להתמכר לסדרה, מה גרם לו להתחיל לראות האוס, ומה גרם לו להתמכר לסדרה.

Elizabell

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo127.gifפרק מצוין!

וואיי איזה פרק טוב זה היה עכשיו! אופיו של האוס בפרק הזה היה משולב בכל הרבה צדדים. היה מאוד מעניין, מרתק וסוחף יחד, לראות את האוס משתדל כל כך. אהבתי את השיחה בין האוס לפורמן לקראת סוף הפרק, במשרד של האוס. קיצר, מאוד נהניתי מהפרק הזה, וואיי זה עבר לי מהר... אוףף...XDDD בא לי לראות מרתון...חחחחחחח נו טוב... לא משנה... מחכה ומצפה כבר לפרק הבא...

randomguy

New member
כן..לומדים הרבה על האופי של האוס

בפרק הזה. ועל מה שמניע אותו (תקראי בהודעה שכתבתי בכותרת "ווילסון נותן אבחנה להאוס" למטה).

randomguy

New member
ווילסון נותן אבחנה להאוס!

ווילסון אומר משהו מאוד מעניין על האוס בפרק הזה: Wilson: You know how some doctors have the Messiah complex, they need to save the world? You’ve got the Rubik’s complex, you need to solve the puzzle. ווילסון אומר שבניגוד לרופאים מסויימים, שיש להם תסביך של משיח (להציל את העולם), להאוס יש תסביך רוביק (אני מניח שעל שם הממציא של הקוביה ההונגרית), הצורך לפתור את הפאזל - זה המניע העיקרי של האוס! זה בא לידי ביטוי לאורך כל מהלך הפרק, לא רק באמירה הזאת של ווילסון, אלא גם בשיחות של האוס עם ג'ון הנרי, ובעצם כל ההתנהגות של האוס במהלך הפרק - החולה בכלל לא רצה את העזרה של האוס, ובכל זאת האוס רצה לאבחן אותו, וזה היה גם להוראה של קאדי, ובניגוד להנחייה של הרופא האישי של ג'ון הנרי (ד"ר המילטון) ושל קורה (המלווה של ג'ון הנרי). אז שוב אפשר לשאול את השאלה עד כמה האוס באמת רוצה לרפא חולים ועד כמה הוא פשוט רוצה לפתור את הפאזל...זאת שאלה שקמרון שואלת את האוס בפרק 2X01 וגם שם זה בא לידי ביטוי בעלילה של הפרק בצורה מובהקת, כמו בפרק הזה DNR.

randomguy

New member
כרגיל בעונה 1, קמרון מגינה על האוס

הנה הציטוט: House: To intubate or not to intubate, that is the big ethical question. Actually, I was hoping we could avoid it, maybe just practice some medicine. Foreman: There’s no question. It’s the patient’s decision – House: -- if the patient is competent to make it, if his thyroid numbers aren’t making him sad. Foreman: Oh, my God. You don’t believe that. Cameron: His thyroid levels were a little – Foreman: It’s nothing. Do not defend him.

olgosh

New member
פרק מעולה.+שאלה.../images/Emo129.gif

לא יכולתי להתרכז אתמול בפרק בגלל השחקן ששיחק את החולה. הוא מוכר לי מסדרה אחרת, אבל אני לא מצליחה להזכר מאיזו? מישהו יודע אולי?
תודה מראש.

למעלה