DNA זבל...

אֶחָד

New member
למעשה, אין דבר כזה אברים מושלמים

פונקציונאלית. כל האברים הקימים הינם "חצי פונקציונאלים".

T r i v i n

New member
לא ראיתי אותו לפני זה...

חוץ מזה לא מזיק להיות נחמד

its moi

New member
כלומר סרטן

הוא חלק מתפקוד מושלם? האם איידס לא מוכיח שמע' החיסון היא "חצי פונקציונלית"? האם דלקת ריאות שהיא מחלה קטלנית ממש (ללא אנטיביוטיקה) היא מופת להצלחתינו הרפואית? דיונון קטוע רגל מצמיח רגל חדשה- מה היתרון המושלם בזה שאנחנו לא ? האם על סיפור העש בלונדון שמעת? שלא תבין לא נכון, ברמת הידע שלי יש - יש המון חורים בתורת האבולוציה, אבל יש בה הרבה מאוד הסברים שעומדים במבחנים. (ואני לא מעז להתווכח על התורה, אלא לכל היותר להעלות שאלות- כי אני לא בקיא בה) אז אל תבוא סתם ותצעק. תביא תאוריה מסודרת, שלוקחת בחשבון את כל הממצאים הארכיאולוגיים, את כל הלוסיות וקודמותיה, ותדבר על האיך. תן "איך" אחר, משנה סדורה. ועדיף שכמו דארווין, וכמו מדענים רבים אחרים, תוסיף לספרך גם ביקורת: מה הבעיות בתאוריה שלך? איפה החורים? איפה עלולות להווצר סתירות פנימיות?

כמה שגיאות חמורות בהודעה אחת

קודם כל, עין של טרילוביט לא פועלת כלל. הטרילוביטים נכחדו לפני כ-250 מליון שנה. שנית, היא בהחלט לא העין הראשונה שהופיעה בטבע. שלישית, העין של הטרילוביט פעלה על עקרון שונה מזה של עין האדם- וברזולוציה נמוכה בהרבה. רביעית, היא גם פעלה לפי עקרונות שונים מאלה של החרקים של היום. וחמישית, אפילו בין החרקים של ימינו יש שונות בעיניים- כך שהן השתנו לא רק במשך 530 השנים האחרונות אלא גם עכשיו. בקיצור, במקום להעתיק שטויות מספרים של בריאתנים לך ללמוד את הקורס של שנה א' סמסטר ב' זואולוגיה חסרי חוליות.

REMBRANT

New member
ייתכן שאני לא מדייק

בטענותי נגד האבולוציהו ואני שמח שאתם מתקנים אותי אך מצד שני כל טענה אבולוציונית ניתנת להפרכה כי אבולוציה לא קיימת בטבע ולא הייתה קיימת אף פעם

T r i v i n

New member
איך אתה יכול להיות כל כך בטוח...

...שהאבולוציה לא קיימת בטבע אם טענותיך נגד האבולוציה לא נכונות?

REMBRANT

New member
כודם כל לאבולוציה יש

גרף דעיכה, כלומר שצמוד לגרף התקדמות המדע מה ניראה לך שפיתאום המדע יגלה ויוכיח את האבולוציה לאחר חמישים שנה שהוא רק יותר ויותר מפריך אותה אני בן25 מאחר והאבולוציה נמצאת בתהליך דעיכה קבוע שלא רק מתקדם אלה בחזקה, כאשר הדתות חוגגות על זה וכל מה שקורה היום באמת קורה, אז תוך זמן קצר, לאחר וכל הזקנים האלו שמזינים את האבולוציה בכדי להשאר במקום בו הם נמצאים, ילכו לעולמם אנחנו נשאר עם עולם דתי וטרוריסטי, אז נראה אותך מתרוממם מין החורבות של האבולוציה כלים כאשר סביבך קיימים רק דתיים.

T r i v i n

New member
הבעיה...

שהדעיכה הזאת שאתה מדבר עליה... היא לא קיימת... בכל מאמר מדעי מודרני מתייחסים לאבולוציה כאל עובדה...

Wolverchenus

New member
אתה כל כך טרול זה לא ייאמן

אין מצב שאתה אמיתי. אתה בוודאות טרול מקצועי שבא לפה להשתעשע על חשבוננו. הדעת לא סובלת שאתה קיים P: ואם אתה טרול אני מה-זה מצדיע לך זו אחת הדמויות הכי טובות שראיתי עד עכשיו P:

Levos

New member
הם לא אמרו כלום

רק שאולי יש תפקיד לחלק מהאזורים שלא ידוע תפקידם. ובכלל יש אופנות במדע, ועכשיו יש אופנה להתקיף את הjunk DNA. לי נראה די ברור ש- 40% מהDNA שלנו שמהווים שאריות של טרנספוזונים לרוב לא תורמים כלום.

למעלה